Da.Si cele mai multe femei si-au dat seama de caracterul si personalitatea mea dupa penis.Nu aveam nici caracter,nici personalitate da'ele, dupa ce m-au vazut gol, cica;-Chiar nu inseamna nimic caracterul si personalitatea decit in imaginatia unor "neimpliniti". Stii cumva un site despre asa ceva?
Exista cursuri pentru asa ceva, si acolo te invata tot tacamu, inclusiv partea cu sexualitatea
Exista carti depre asa ceva, le gasesti la domeniul psihologie. Mergi intr-o librarie si cauta, sau mai simplu cauta pe net carti sau documente pdf despre asa ceva
Pai nu prea vad la ce iti foloseste,pe calculator toti scriem normal,eu cred ca un psiholog te poate ajuta nu zic la bascalie,se cheama grafologie si este si o sectiune speciala in criminalistica daca nu stiai,deci trebuie antai sa studiezi comportamentul omului,apoi incepi a compune un puzzle (profil) despre personalitatea,caracterul,viciile,lui coroborand datele si tipicul scrisului, ma rog este o adevarata pledoarie greu de expus in doua vorbe, etc.
Uite intra aici si mai documenteaza-te:http://www.preferatele.com/docs/drept/4/criminalistica--exam1.php
LisaJulie întreabă: