Foarte plauzibil. Ia o seringa goala si inchisa. Pune degetul pe portiunea mica din varf si trage de manerul seringii. Vei obtine un volum de... vid, adica nimic. Dar, culmea, din nimic, obtii un alt nimic ce are un volum masurabil. Cat timp lucrul asta e posibil, orice se poate forma din nimic.
Nimicul e nimic. Oricat ai multiplica nimicul tot nimic face.Inmulteste pe zero cu oricat, si tot zero va da.Toate teoriile acestea sunt ipoteze, si nu rezultate ale experientei.
@ahri, ignoranța nu demonstrează nimic! Nici măcar n-ai urmărit filmulețul și iți dai cu părerea. În fizica cuantică, din nimic apar în permanență particule care se anihilează reciproc. Mai întâi interesează-te!
Particulele acele apar din ceva, evident ca amintita fizica nu stie din ce, si de aceea spune ca din nimic.Din nimic nu poate apare nimic.Eu nu condamn stiinta (Doamne fereste), ci faptul ca nu stie sa-si aprecieze limitele.
Acele particule nu apar din nimic, doar ca amintita fizica nu stie din ce si de aceea spune ca din nimic.Nu poate apare ceva din nimic.Eu nu condamn stiinta (Doamne fereste), ci doar faptul ca nu stie sa-si aprecieze limitele.
Apar din nimic! Sunt fluctuații cuantice. Se elimină orice sursă de energie sau radiație, astfel încât spațiul respectiv să nu mai conțină nimic. Aceste particule ( + antiparticulele asociate particulelor ) apar din nimic și imediat dispar. Așadar, s-a demonstrat că ceva apare din nimic, și totul putea să apără din nimic. În schimb afirmația: "Nimic nu apare din nimic!" este doar un apel la ignorantă, un ipse dixit! ( afirmație din simț comun, metodă care ne-a înșelat de atâtea ori: pământ plat și nu sferic, timp nerelativ, luna luminător mare și stelele luminători mici și alte aberații de genul care s-au demonstrat a fi false ).
Dragă Universe,
Trebuie să fi disperat rău dacă ai ajuns în asemenea hal. În general oamenii fără replică, fără argumente încep să jignească.
" Creștinopații îndoctrinați sunt rugați să se abțină! "
Ăsta e rodul rațiunii tale? Doar atâta poți? Înseamnă că mai ai de mâncat un sac de sare să ajungi să cunoști ceea ce cauți.
Oamenii depășiți de situație se cunosc după comportamentul verbal. Asta e prima regulă, iar tu ai arătat singurel cât poți, în ce limite te încadrezi.
Răspunsul meu este într-un fel pe subiect, iar dacă nu-l găsești așa, sorry.
Nimicul este inexistesta a orice ar putea exista, deci cum sa se creeze din nimic? -.-"
Persoanele astea ca si "Lawrence Krauss" se chinuie sa descopere "misterele pamantului", dar ei gasesc doar niste ipoteze cum ca ar putea fi 'asa cum zic ei', pana si faza cu "primul om care a fost pe luna" se presupune a fi falsa
Numai pe jumatate am inteles ca nu stiu fluent egleza daca ar exista si o traducere undeva ne-ai usura situatia noua celor care nu stim engleza fluent dar poate altceva totusi.