| UnderPressure a întrebat:

Universul e foarte mare, unii spun infinit.
Undeva in acest Univers, ar putea exista nemurirea?

Răspuns Câştigător
| T0T a răspuns:

Logica umană îmi spune că universul nu poate fi infinit. Nemurirea ar putea exista însă și aia în anumite limite. Adică poți să îți menții organismul atâta timp cât condițiile la care îl menții sunt prielnice funcționării organismului. Nu cred că condițiile alea se pot menține la infinit sau te poți adapta prin anumite metode la ele la infinit, iar dacă se poate e iar ceva ne ne depășește.

18 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

La asta numai timpul o sa ne raspunda.

| Clorox a răspuns:

Doar gandeste-te ca acest spatiu este infinit. Undeva in infinitul ala trebuie sa existe asa ceva. Cel mai probabil exista.

| Mclaren12 a răspuns:

In antichitate paganii meditau pentru a dobandi nemurirea. Dupa ce a fost creat programul iudeo-crestin de catre evrei toate acele cunostinte spirituale au fost distruse dar nemurirea sufletului este un concept la fel de real ca si viata insasi.

| NGheorghe a răspuns:

Răspunsul este pozitiv, si este vechi de ceva vreme buna.
http://incont.stirileprotv.ro/......sa-si.html
Probabil pe tine te interesează oamenii nemuritori! Ei bine... la ce îți folosește sa știi ca exista nemuritori la capătul universului, deci pe care nu-i vei întâlni niciodată?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In lumea spirituala probabil.noi acum traim in cea materiala.dar nici acolo nu este ceva sigur, doar Dumnezeu stie raspunsul la aceasta intrebare nici stiinta nici religia nimenea.si pot exista si multiuniversuri.

| m1dn1gh7 a răspuns:

Cum ai constatat tu procentul de 60%?

| anonim_4396 a răspuns (pentru m1dn1gh7):

Du-te la sectiunea "Dragoste si Sex" si te convingi si tu.

| m1dn1gh7 a răspuns (pentru anonim_4396):

Bine, tu vorbeai de intregul site, nu de categorii. Da, sunt intrebari despre menstruatie, boli ginecologice si diverse situatii prin care am impresia ca n-ai trecut, dar e absolut normal ca la 13-14 ani sa nu fi experimentat cum e sa-ti pui mainile-n cap gandindu-te ca gagica ta s-ar prea putea sa fie graviduta.
On topic, fiind credincios, da, cred in nemurire, deci raspund afirmativ si la intrebarea ta.

| anonim_4396 a răspuns (pentru m1dn1gh7):

"Ramanage gravida daca nu am eja/culat in ea"...
Eu nu pun asemenea intrebari..eu nu fac sex la 14 ani.

| Elide a răspuns:

Te uiți spre cer. spre soare îți imaginezi in mintea ta sistemul solar apoi te duci mai departe printre mii de stele, meteori, comete, asteroizi ajungi și vezi galaxia noastră Calea lactee cică ar fi o gaura neagra acolo.o vezi și pe.aia..te du o mai departe mintea omului nu mai este capabilă să perceapă cat de vast este Universul in toată splendoarea lui în univers nu exista viața nu știm dacă este într-adevăr infinit că de altfel n.ar avea ce nemurire sa fie, noi suntem ' scânteia' vietii facuta de Dumnezeu!

| Bisbiavatar12 a răspuns:

Nimic nu este infinit. Noi spunem infinit deoarece sunt distante inimaginabile. Undeva tot se termina. Si da, este 100% posibil ca undeva exista nemurire.

| 4StarLight a răspuns:

Universul fiind infinit oferă o infinitate de soluții și idei și de teorii deci nu văd de ce nu.
Prin infinitatea sa, însuși universul e nemuritor, chiar dacă moare ceva mic apare altceva mai mare care dau naștere a altceva, în sfârșit, un proces infinit
Poate omul nu este nemuritor, dar timpul și spațiul sunt, la urma urmei nu trebuie să fie neapărat un lucru palpabil

| UnderPressure explică:

Nu tot timpul imi raspund numai cei incadrati in 60% la intrebari, si chiar daca ar face-o, tot trebuie sa aleg cel mai bun raspuns.

| anonim_4396 a răspuns (pentru UnderPressure):

Nu are rost sa dezbateti asemeanea subiecte, sunt interesante, dar oricum nu se va gasi un raspuns.

| Foxglove13 a răspuns:

Probabil. Probabil, nemurirea e o stare neperceputa de om iar menirea noastra este sa ajungem la stadiul in care o putem percepe (nemuritori) si ma gandesc, ca ajungem acolo prin cunoastere.
Ma gandesc, ca nemurirea e o stare acauzala (pierduta undeva prin Univers) motiv pentru care majoritatea oamenilor nu ajung la esenta ei, "pierzandu-se pe drum".

| SomeBody12425356 a răspuns:

Dupa teoria BigBang, universul a fost creat de o explozie, el marindu-si constanta dimensiunea de atunci, iar la un moment dat, el va face implozie pana va ajunge din nou o particula si tot ce stim noi va disparea.
Privind logic aceasta teorie, poti deduce ca nu exista nemurire.

| MortalProxy96 a răspuns:

Oamenii nu sunt nemuritori și nu vor fi niciodată.

În univers există nemurire. Noi nu vom ajunge niciodată la ea. Singurii ce vor avea parte de nemurire permanentă vor fi Lucifer și Demonii.

| Toncea_Dorinel-Ionut_1991 a răspuns:

Nemurirea este putin probabil sa existe in univers, deoarece daca ar exista nemurire nu ar mai exista creare, gandeste-te ca tot ce cunosti din univers pana la ora actuala s-a creat in urma refolosirii unor resurse ramase din distrugerea a ceva, teoria big-bang insasi impunea de fapt o explozie in urma carei s-a format tot ce exista, si toate elementele din univers au aparut in momentul in care anumite stele de dimensiuni si feluri diferite au murit. Deci daca ar exista nemurire cel mai probabil nu ar exista nici creatie. Nemurirea o descriem atunci cand ceva dureaza mai mult decat putem noi calcula sau intelege.