Mai acesta care spui ca esti matur la 15 ani du-te la adolescenti si posteaza acolo, nu e de mintea ta aici, hai paste caprele sau fugi la joaca nu mai polua pe aici.
"Daca ceva se duce spre infinit atunci el este infinit" Nu neaparat.
Daca Universul este finit, atunci este si marginit, dar daca am luat niste elemente care s-au petrecut ( de ex. secundele masurate pe baza metronomului oficial al lumii realizandu-se prin bombardarea atomului de Cesiu) si pana se incheie expansiunea, atunci ar putea fi marginit superior sau inferior ( fata de un parametru m )?
Erori de logica.
" Dumnezeu este totul", afirmatia acestea reprezinta in primul rand o...conceptie panteista ( sper c-am zis bine aici). Necesita o abordare filosofic-teologica mult prea avansata.
Atsa 1 la mana. 2 Cum ai dedus tu ca noi "suntem infinitii"? AI idee ce inseamna infinit?
"da universul asta calea lactee" Fals. "calea Lactee" este denumirea unei galaxii- cea in care ne aflam la momentul actual.
Hai sa ne intoarcem in timp la o veche poveste.
In ecuatiile TRG ( teoriei relativitatii generalizate), curbura spatio-timpului depinde de-un parametru (alfa) care stabileste scara distantelor in fiecare din suprafetele spatiale omgoene si IZOTROPE.
Distanta dintre galaxii este direct proportionala cu alfa, iar daca (alfa)= ct => ca distantele raman neschimbate.
Deci, daca acest parametru creste cu timpul, am avea o relatie de forma:
-3 (d^2(alfa)/dt^2)=4Pig( Ro + 3P/c^2)*(alfa), unde d(alfa)/dt, reprezinta variatia in timp al lui (alfa)-ritmul expansiunii sectiunilor suprafetelor.
Ideea e ca Universul fiind in expansiune( ducandu-se spre infinit) si pe baza relatiei de mai sus putem concluziona ca Universul este infinit.