| MarioDraghi a întrebat:

Universul este viu sau mort, știu e o întrebare banală dar totuși răspunsurile voastre contează foarte mult pentru mine.

29 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Totul este mort, in mare parte inclusiv din ceea ce percem ca fiind viata e de fapt materie moarta, uitate la un virus ce anume e? totul e mort, iar ceea ce percem ca fericire sunt doar iluzi care ne mentim in viata, eliberare de hormoni in creier atat

| MarioDraghi explică (pentru RAY):

Nu m-am putut abtine fără ca să îți răspund văzând că ai spus ( totul este mort ) noi doi acum comunicăm morți find? deci se pare că lumea e moartă, mi se pare un răspuns amuzant, dacă spuneai universul suna altfel dar tu ai spus totul, man what you smoke?

| RAY a răspuns (pentru MarioDraghi):

Este greu de definit ce este viu, din ceea ce suntem facuti este materie moarta, ai inteles ideea? de aia ti-am spus un virus ce este mort sau viu? nu e amuzant cand oamenii de stiinta au studiat ce inseamna viata au descoperit ca totul e alcatuit din materie moarta, care e diferenta intre mort si viu? ca cei viu se poate reproduce si consuma energie atat, asta e singura diferenta, sti engleza? https://www.youtube.com/watch?v=QOCaacO8wus

Normal că înțeleg engleza...

Vezi acel clip video

Am dat un click pe acel video, dar tu crezi că viața este programată? sau creată de cineva?

Nu cred ca este creata, este rezultatul evolutiei vieti pe pamant

Perfect nu este creată, dar este programată?

Nu cred ca este programata

Ai spus că nu este creată și că nu crezi că este programată dar când am dat click pe link-ul ce milai lăsat mai sus arată clar un exemplu de viață creată și programată, nu înțeleg de ce face exemplu pe ceva creat și programat acel video...

Eu am crezut ca te referi la altceva, programare de cineva anume, evolutia a programat animalele de a lungul evolutiei asa da

Acel video îmi arată universul ca fiind creat prin progrmare așa văd eu din video ce milai arătat.

| MarioDraghi explică (pentru MarioDraghi):

Un lucru te mai întreb și mă pun la somn, noi depindem de vreun program sau ceva sau suntem liberi să facem ceea ce vrem, și dorim?

Un exemplu acum isi este somn, tu ce crezi esti liber sau esti programat sa dormi? suntem programati sa simtim atractie fata de unele persoane, sete, foame, omul se considera o fiinta rationala da este o fiinta emotionala, gandeste-te la trecutul tau sa vezi cate greseli ai facut

Deci suntem sau nu suntem programati care este raspunsul tau concret?

Suntem,doar ca eu nu te-am inteles prima oara ce ai vrut sa spui

Deci există un programator în spate

Nu exista, tu nu intelegi ce inseamna asta, somnul este cauzat de un hormon care se elibereaza in creier, dat find faptul ca suntem finte care noaptea dorm, nu a programat nici un creator ca mie mi somn, pur simplu e o necesitate biologica atata tot

Man nu mai pot dormi.

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns (pentru ramon2473):

Ce prosti am scris eu? universul este viu? serios, omul este creat din materie moarta, dupa cum am demonstrat stiintific in acel video ce inseamna mort e ceva relativ, in mare parte totul este mort nu viu

Suntem la o categorie de stiinta, acel link este ceea ce afirma stiinta, un ou este facut din materie moarta

Am raspuns universul este mort,singurul lucru care este viu este viata care se reproduce atat,planete,stelele,gaurii negre si tot ce exista ca materie este ceva mort,dar chiar si ce e viu este greu de spus daca e viu si mort, un virus ce este? tocmai de astia am dat acel clip eu nu sunt om de stiinta, suntem la o categorie de stiinta, plus ca fiecare are dreptul sa creada in ce doreste, traim in democratie, nu ma intereseaza in ce crezi tu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca e viu. Ai invatat la geografie sau este posibil sa fi auzit cum "a luat nastere" universul. Acesta s-a format in urma cu miliarde de ani si se afla intr-o continua crestere/expansiune. Lectia asta mi-a placut mult dar am uitat destule informatii. El este alcatuit din planete, gauri negre, stele. Eu as considera universul o "mama". A aparut, a nascut (copiii fiind toate elementele din structura sa) si apoi va muri, printr-o explozie. Ce ciuda imi e ca nu mai tin minte ce ne-a zis profesoara. Stiam ca el parcurge niste etape, iar ultima inseamna disparitia a tot ce exista. Este un ciclu.