anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ura poate fi transformata in putere pura. Iubirea aduce numai suferinta, si iti da o stare de melancolie. De acord?

31 răspunsuri:
| Qinz a răspuns:

Ura este cel mai sincer sentiment, dar te poate distruge, dar cand iubesti faci urmatorul pas spre suferinta sau spre viata perfecta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Qinz):

Cum perfectiunea nu exista... ne mai ramane suferinta

| RAY a răspuns:

Asa e, iubirea aduce suferinta, ura naste ura nimic bun, ura te ucide, iubirea te omoara, iertarea te impaca cu tine insuti

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Atâta timp cât aceste cuvinte rămân doar la stadiul de palavre teoretice, luând în considerare faptul că toți ne dorim să primim iubire și apreciere, cred că subiectul e futil.

| Pinguuuin01 a răspuns:

Nu.happy iubirea este cel mai frumos sentiment pe care il poate simpti o persoana, un sentiment care te face sa zbori fara sa mai tii cont de ceva. big grin da, aduce si suferinta dar pana la urma, nimic nu poate fii perfect dar poate sa aiba parti perfecte. :*

| OOOLEOOO a răspuns:

Ura te reprezinta...Asta nu inseamna ca pe altii ii counstruieste ca pe tine, asa cum nu inseamna ca pe alti iubirea ii distruge.

| Musique a răspuns:

Poate fi și invers.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Pinguuuin01):

Cred ca iubirea este un avion, daca te face sa zbori...

Apache
| Apache a răspuns:

Prima da.
A doua nu.

| JohnnyWylde a răspuns:

Te uiti prea mult la filme cu ninja

| Pinguuuin01 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu la propriu.laughing))

| Unffox a răspuns:

Dezacord.

| sorayaaa a răspuns:

Daa... total de acord!

| dragos9234 a răspuns:

Da! de acord.

| Paulla a răspuns:

De acord cu prima, a doua sună ca ceva ce ar spune un adolescent teribilist. Tu vrei să spui că ura e 'mai bună' decât iubirea, eu spun că ambele îşi au rolul lor.

| pwp a răspuns:

Da,e complet adevarat ceea ce ai dedus tu. iubirea te face slab, vulnerabil.

| Încrucişătorul a răspuns:

Pana la urma, ce e iubirea?
Puterea absoluta o stiu si o vad.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Încrucişătorul):

Un sentiment, care de cele mai multe ori, te face sa suferi ingrozitor.

| TheAce a răspuns:

Probabil pe tine ura te reprezinta. Asa cum pe unii ii reprezinta spartul semintelor. Nu inseamna ca lucrurile stau asa. Iubirea (pentru cine crede in ea) sigur ca poate aduce suferinta. Dar ura in sine este suferinta. Acestea fiind spune, nu poti considera ura peste iubire pentru ca privind simplu, e precum a-i spune ca a fi mort e mai bine decat a fi bolnav. Daca esti bolnav, normal ca exista si sansa de a te insanatosi, asa si cu dragostea, nu e o certitudine ca se va sfarsi tragic. Psihologic vorbind, probabil ca suplinesti un complex adoptand aceasta atitudine. O fi bine, o fi rau, nu cred ca are vreun sens sa ne dam cu parerea, fiecare are dreptul de a trai exact asa cum isi dorestehappy

| Încrucişătorul a răspuns (pentru anonim_4396):

N-am experimentat-o si nici nu cred ca o voi face.
Sunt asexual aromantic repulsiv.

| WR104 a răspuns:

Ura poate fi transformata in multe chiar si in putere dar nu pura, daca spui ca iubirea aduce numai suferinta atunci nu ai iubit/a niciodata sau nu ai fost iubit/a, eu personal cred ca face mai mult decat atat.

| WhatheWow a răspuns:

Eu cred ca iubirea poate deveni mult mai puternica decat ura; totul depinde de cat de mult iubesti!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru WhatheWow):

Totul depinde de cat de putin suferi.

| WhatheWow a răspuns (pentru anonim_4396):

Probabil; insa daca ura ne impinge spre acte necugetate, iubirea chiar poate duce spre asa zise "acte eroice", acte care scot in evidenta virtuti!

| adulahfaapdoøjadjal a răspuns:

Nimic nu e batut in cuie.

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Iubirea amplifica emotivitatea.Incerc sa nu ma implic cat mai mult cu putinta in acest sentiment.
Ura poate rprezenta si o slabiciune, nu numai putere, fiindca de cele mai multe ori esti dispus sa reactionezi negativ in functie de circumstante.
In concluzie, iubirea si ura iti pot dauna.

| cristi202 a răspuns:

Nu sunt de acord! Poate ca ura poate fi transformata in putere pura, insa e ca acea putere care a distrus Hiroshima. Iubirea, da, aduce suferinta, si uneori multa, insa beneficiile pe care ea le aduce, sunt nespus mai mari decit ale urii. Melancolie cind iubesti? Poate ca da, cind aduci in discutie dragostea siropoasa, bazata doar pe sentiment, insa cind e vorba de dragoste adevarata, care sacrifica totul pentru cel iubit, e altceva, abia atunic simti ca traiesti!

| 4b a răspuns:

Iubirea aduce multe...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru 4b):

Multe pe capul celui care o ''imbratiseaza''.

| AlleSss a răspuns:

Heiii!
Din pacate, de acordhappy