Uratttt. da` urat. rau rau de tot...de ce te macina? c`est la vie... daca ar fi ca toti sa fim revoltati pentru fitece "nefolositor" atunci ce s-ar mai alege de TPU? ?
Nush cine a facut asta dar eu una nu dau stupid niciodata.Nush dc unii dau stupid cu toate ca raspunsul este bun.
Propun sa fie scos de pe TPU, nu merita ca o persoana ca el sa stea printre noi.
Si tu nu ai dat vreo 20 si ceva de stupid, chiar lu rroxi43 la un raspuns deloc stupid...nu de alta da e preferata mea...nu mai comenta fiecare voteaza ce vrea, uita-te in curtea ta mai intai.
Lasa sunt niste oameni care nu au ce face, dupa cum se comporta ai zice ca sunt invidiosi, asta e .
@secretel eu vorbesc de votul in masa. dat fiecarui raspuns.nu de un raspuns specific. daca mie acel raspuns al lui rroxi mi s-a parut stupid l'am votat ca atare.si daca te uiti atent am dat mult mai multe voturi de folositor inteligent si amuzant decat restul'.ca tot vad ca ai studiat atenta ce am votat
Duamnii. daca si de la voturi va suparati.Bizzare.fiecare dupa cum crede.nu te mai supara atat.
LisaJulie întreabă: