Depinde de caracterul întrebărilor.Noi nu avem nici o putere, contactează adminii.
Intrebarile ti-au fost respinse cu un scop anume nu asa oricum! asa ca nu mai posta intrebari care nu sunt adecvate site-ului!
Pentru ca aici e o comunitate in care membrii sunt uniti si se ajuta unii pe altii, iar tu nu faci altceva decat sa instigi la revolta prin prezentarea unor fapte si intamplari josnice. Ba mai mult, imprastii murdaria si pe materialul curat.
Daca intr-adevar poti "vedea", dupa cum sustii, unele lucruri si le poti intelege, ar trebui sa folosesti aceste aptitudini in scopuri caritabile sa ajuti lumea, nu sa-i sperii si mai tare. Cat despre textele biblice pe care le expui, ti-am spus si ti-o mai spun, nu intelegi invatatura lor pentru ca analizezi totul pur literal, omitand(sau poate ca nu poti vedea) astfel partea spirituala, morala din ele.
Fie ca Lumina sa patrunda pana-n adancul sufletului tau! Numai bine!
Probabil in vreun fel s-a considerat ca postarea ta ar putea instiga la violenta verbala, la injurii. Nu sunt un credincios, dar iti spun ca exagerezi. Biblia se interpreteaza in mii si mii de feluri.
La cat spam ai facut cu o intrebare, nu ma mir ca ti se interzic. Mirarea este cum de se accepta unele, nu de ce iti sunt respinse altele.
Libertatea de exprimare nu cuprinde limite atunci cand se exprima lucruri valoroase. Insa atunci cand scoti lucrurile din context si faci afirmatii precum "crestinismul ne invata" fara sa ne invete, atunci este de mirare ca se accepta astfel de formulari manipulative.
De cat sacrificiu de sine dai dovada, uite unde ne-a dus ignoranta, atat intelegem noi, dar TU intelegi ceva din ce-ti transmitem noi sau ne-ai intrecut in ignoranata?
"navarre explicăanut, TU spui de ignoranta? uite eu am curajul sa-mi dezvalui si identitatea, tu ai? "
Ce legatura are raspunsul tau cu intrebarea mea? Si daca mi-as dezvalui identitatea cu ce te-ar ajuta? Crezi ca ti-ar spori "sansele" in cresterea intelectului? Astept si raspunsuri din partea ta, nu neaparat identitatea.