| WhatheWow a întrebat:

"Urmeaza-ti Visul" sau "Urmeaza-ti Destinul"; ce alegi!?

Răspuns Câştigător
| amusername a răspuns:

Fa-ti propriul destin si transforma-ti visele in relitate.

14 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Cauta sa devii mai bun in acel lucru care iti face sufletul sa vibreze.

Destinul nu inseamna nimic.

Dincolo de faptul ca noi nu controlam de fapt mai nimic si doar ego-ul nostru ne face sa credem asta, viata asta este despre noi, despre a lua niste decizii.

Viata e o infinitate de drumuri.

Niciodata o autostrada, niciodata un drum drept.

Curba de invatare isi are rolul ei. Vor fi momente de platou, cand vei simti ca stagnezi. Accepta ca se intampla asa dar cauta totodata ca in fiecare zi sa inveti ceva nou, in special despre domeniul care te pasioneaza in mod special.

| WhatheWow explică (pentru Bacemi):

Frumoase ginduri...profunde si adevarate. O sa-mi rezerv in schimb, dreptul de-a acorda funda, cuiva care de asemenea o merita si conteaza pentru el. Pentru noi, sint sigur ca cea mai frumoasa funda e atunci cind reusim sa fim utili!

| Bacemi a răspuns (pentru WhatheWow):

Mersi pentru apreciere.

Ai dreptate, imi place cum gandesti.

| Woodenpints91 a răspuns:

Urmează-ţi instinctul

| NoShit a răspuns:

Cred că destinul ţi-l faci singur urmându-ţi visul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa ce zice mama.

| ℓαυяα a răspuns:

"urmeaza-ti visul". viata e scurta, ar fi pacat sa nu facem ceea ce ne face placere happy

| WhatheWow explică (pentru ℓαυяα):

Si daca-ti urmezi visul atunci, automat iti controlezi si destinul, nu?

| xBya a răspuns:

Visul. De as urma ceva ce nu imi provoaca sau imi provoaca mai putina placere decat ceva pentru care lupt, e`adevarat, dar stiu ca o fac pentru implinirea mea? O viata am, nu am de gand sa mi`o las pe mainile 'destinului'.

| Luiza45 a răspuns:

"Urmeaza-ti visul" si "Urmeaza-ti destinul" pentru mine sunt unul si acelasi lucru. Visul meu e parte a destinului meu. EU imi aleg visul si hotarasc destinul. Destinul mi-l astern dupa vis.

| Justrollin a răspuns:

Daca ar exista asa ceva,destin, nu ai avea cum sa il schimbi, deci automat il urmezi, ca asa ti l-a dat GOD, si cum zicea cheloo "Orice vis devine realitate, daca esti tampit
Poti fi pus la locul tau cu medicamentul potrivit"

| Atrix a răspuns:

"Urmeaza-ti Visul" deoarece aceea este dorinta la care tanjesti cel mai mult si care tu o poti face sa se implineasca.
Omul isi alege propriul destin...nu iti poate zice nimeni care este destinul tau, singurul care iti stie adevaratul destin este Dumnezeu.

| andreeatobiy a răspuns:

Urmeaza-ti visul

| AIexandra a răspuns:

Urmeaza-ti visul happy

Întrebări similare