Intotdeauna...
dar cred ca lipsa frumusetii doar mai tare decat frumusetea in sine.
Da, dar cu o durere profund plăcută, chiar dacă (,) copleşitoare, care te emoţionează până la lacrimi şi te lasă fără grai.
Cred ca nu ne doare pe noi cat o doare pe oglinda... o doare atat de tare incat se sparge.
Mie mi-e teama de frumusete ce ma fac? Vrei sa fii prietena mea?
Mi-a taiat respiratia.
Si, da, m-a durut neputinta mea sa nu pot s-o iau cu mine decat numai inchisa in sufletul meu.
De cate ori a trebuit sa parasesc un mic paradis, am suferit.
Si probabil, toti au facut-o.
Poate ca aspect de "inacesibilitate", dar de regula, ma doare retina de cata uratenie si dizarmonie vad in jur. Am un ochi al dracului de sensibil si fain senzorial policrom.
Perfect de acord, "incesibilitatea" provoaca durerea; inccesibilitatea de fi partas la acea frumusete, sau chiar creatorul ei.
Ca o completare, am sa-ti spun ca frumusetea poate fi si auzita, fapt pentru care eu am niste urechi extrem de sensibiloase si perfect auditive cand e vorba despre muzica, dar incerc sa imi autoimpun surzenia pentru a evita uratenia cuvintelor.
M-a pagubit moral. De aici am deprins o paradigma. Sa n-o ating in timp ce o privesc sau sa nu o privesc in timp ce o ating. De asta militez pentru sexul facut la intuneric.
Nu ma refer strict la frumusetea fizica.Alfel puneam intrebarea la categoria"Beauty & Fashion". Ma refer la tot ceea ce inseamna frumos.
Imi pare rau ca singura funda disponibila a fost acordata, pentru ca mai sunt raspunsuri care ar fi meritat sa fie premiate.
Multumesc pentru raspunsuri.
Imi imaginez cat de irezistibil era acel frumos!
Doare deseori frumusetea: doare cand lumea considera ca daca esti frumoasa esti musai prost/proasta, doare cand vezi ca iubitul/iubita te-a parasit pentru altcineva mai putin frumos pentru ca frumusetea ta e "obositoare" sau "greu de gestionat", doare cand iubitul f. gelos te bate sa fii mai putin frumoasa sa nu se mai uite toti la tine, doare cand profele te nedreptatesc pentru ca, dupa ce esti tinara, esti si frumoasa, doare ca nu poti avea prietene pentru ca celelalte fete sunt invidioase pe frumusetea ta sau pentru ca daca stau linga tine vor fi considerate urite. si in atitea alte situatii. asta vroiai sa stii?
karrry9999 întreabă:
anonim_4396 întreabă: