| AvalohAlyn a întrebat:

V-ar fi plăcut să învățați mai multe lucruri despre Astronomie/Univers etc la școală?
Nu înțeleg de ce guvernanții și responsabilii nu fac școala mai atractiva și mai interesanta, captivanta, acum e fada și plictisitoare și așa e de 30 de ani.Lucrurile interesante, fascinante, captivante nu se predau la școală..pai cum sa le placa copiilor școală?

5 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Mi-ar fi plăcut ca o mare parte din școală să fie diferită. Nu este vorba că nu se predau lucruri fascinante, este vorba că modul în care se predau nu este fascinant și mai mult încurcă copilul, îl formează și greșit.

| mastadont a răspuns:

Mi-ar fi plăcut enorm. După școală am dezvoltat și o pasiune pentru asta, mereu urmăresc documentarele de pe discovery science.

| Andrei200202 a răspuns:

Ar fi fost interesant, din păcate învățământul a rămas neschimbat de pe vremea comunismului. Mă refer de ex la istorie, care e scrisă de comuniști și ni se bagă pe gât că Ștefan era Cel Mare însă in realitate nu era chiar așa după alte surse istorice
Oricum, în zilele de azi ai un avantaj că poți căuta pe net orice informații vrei (te documentezi rapid) față de cum era înainte, să mergi la biblioteca și să vezi dacă are cartea cu informațiile pe care le cauti.

| Anonima163333 a răspuns:

Mi-ar placea foarte mult sa facem si mai multe exercitii practice.
Daca am invata in scolile din Romania despre Univers, cu siguranta as merge cu drag la scoala.Macar sa fie ora optionala.

| badriel a răspuns:

Da, ar fi interesant