Sunt
Mi am dat seama.
Daca am fi urmasi lor nu am avea acelasi cod genetic ca orice fiinta de pe pamant, alea sunt tampeni de care uni profita si fac banii multi
Da,, avem antene si ne deplasam prin navele spatiale si am colonizat pamantul de secole intregi, e un secret Universal acesta.
Cu siguranta suntem, mai ales tu. Du-te si te fa raelian. Ai citit cartea lui Rael?
Cum naiba sa fim extraterestri, daca locuim pe terra? Poate vrei sa spui ca provenim din alta parte? Asta e altceva!
Personal, consider ca provin de pe planeta NEXUS! am dovezi!
Sunt nemuritor, fericit, comprehensiv!
M-am referit ca suntem urmasii unor fiinte extraterestre
haha
Da, noi suntem ( asta daca exista alte forme de viata pe alte planete). Parerea mea este ca suntem niste Extraterestri
Parerea mea este ca suntem niste animale. nu mai suntem oameni ce eram acum 100-200 de ani.
Ma refer ca noi suntem urmasii unor fiinte extraterestre, e greu de inteles?
Si tu ai dreptate! noi putem fi extramartieni (pentru cei de pe Marte daca cumva exista) sau poate avem un alt nume
Daca mai exista viata pe alta planeta. da noi suntem extraterestrii pentru ei.
Probabilitatea ca viata sa existe si pe alte planete este foarte mare. Existand viata pe alte planete, noi suntem extraterestii din perspectiva lor.
Ai dreptate, man.
Primul tip o dovedeste ("Nu sunt de aici")
https://www.youtube.com/watch?v=R_cWgq31_MU
:))
Mai sunt multi primitivi d-astia. )
Extraterestrii? Amuzant
Era bine sa fim extraterestii. Cu siguranta aveam un suflet mai curat.
Eu m-am gândit că noi suntem un experiment al extratereștrilor. Ca este posibil ca noi să ne rugăm la extraterestri
Nu esti singurul care s-a gandit la asta.
Imposibil! Extraterestru înseamnă "in afara pamatului". Poate ca suntem considerați " extra-nume-de-planeta-eștri" de către extratereștrii. Sper ca are sens treaba asta
Stiu ce inseamna extraterestru
Ma refer ca suntem un fel de urmasi ai extraterestrilor
Suntem, dar nu avem atâtea catene de ADN cate aveau ei