cami
| cami a întrebat:

V-ati gandit ca totul in viata e un paradox, si merge pe principiul "Niciodata sa nu spui niciodata "?
Ia ganditi-va. Nu va placeau brunetele. Cum se face ca fata pe care o iubiti din tot sufletul, n-are suvita blonda? ( si nici roscata nu e)
Aveati oroare pentru tipii cheliosi. De ce acum, il magaiati pe chelie si-i spuneti ca el este cel mai frumos si dragalas chelios pe care l-ati inatlnit?
Eh, asa-i sau nu? Povestiti-va contradictiile. happy

Răspuns Câştigător
mira
| mira a răspuns:

Ii invat pe tinerii mei prieteni cum sa-si prevada viitorul si anume:sa scrie pe doua coloane ce le-ar placea si ce nu le-ar placea la viitorul sot, viitoarea profesiune, viitoarea locuinta etc.Sa citeasca atent si sa retina coloana cu ce nu le place, fiindca acesta va fi viitorul lor.Cinic dar realist.

10 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Da! Asa e, pentru ca atunci cand iubesti cu adevarat nu mai tii cont de micile defecte, mie de exemplu imi plac baietii bruneti cu ochii caprui dar iata ca m-am indragostit de unul saten cu ochii albastrii... dragostea e oarba si uite ca nu doar aspectul fizic conteaza, asa e viata, ai parte de ceva la care nu te-ai asteptat niciodata si de multe ori tocmai ce iti doresti nu ai parte, ci contrariul, asa e dragostea, te loveste cand te astepti mai putin si de multe ori te indragostesti de cine te astepti mai putin, nu poti sa ii comanzi inimii...

| alexandra15 a răspuns:

Pana si omul si personalitatea lui devin la un moment dat un paradox. Dar pentru ca din anumite motive ne mai place si hazardul nu ne descoperim fata de ceilalti in totalitate. Explicand logic am putea aplica principiul tertului exclus. ori e frumos ori ba... ori iti place ori ba. Dar aceasta regula se aplica pe moment.acum asa este iti place mult de tot dar apare schimbarea de variabila si peste 5 minute spui...hmmm...dar parca nu-mi mai place...si tot asa.Noi suntem un paradox. Facand o analiza asupra propriei vieti spunem uite ca amfost si rau si bun dar in acelasi moment nu ai cum sa fii si rau si bun desi si astea doua cuvinte sunt u paraddox pentru ca si bunatatea are o parte rea si rautatea are o parte buna.Ar insemna sa scriu pagini intregi explicand paradoxul in esenta umana, a vietii...

| florin_7547 a răspuns:

Eu nu cred in chestia asta: "imi plac blondele", "imi plac baietii cu muschi", "imi plac brunetele", "imi plac baietii cu ochi verzi. albastrii, galbeni, lila etc." imi plac fetele cu titele mari, mici, pere, mere, gutui, etc", totul tine de conjucturi, de nevoi, si de o putere pe care nu o putem intelege nici unul, e ceva feeric si nu mai cautati sa va dati importanti, suntem la mila sortii.

| Irina a răspuns:

De fiecare data cand am spus ca nu as accepta un anumit lucru/gest, m-am trezit dupa un timp de partea cealalta a baricadei si am vazut cum e. niciodata nu se stie cum te duce viata.

| antonius74 a răspuns:

Fata pe care o iubesc acum a venit in clasa noastra acum un an. In prima zi de scoala, cand am vazut-o, am zis: "Doamne, ce fata urata! Daca nu e baiat ca sa mai echilibram raportul din clasa, macar de era mai frumoasa." Avea unele elemente care nu-mi plac, dar nu le mentionez ca sa nu ma acuze cineva de ceva. Prima data cand am mers eu in clasa aia, acum un an jumate, prima persoana care am vazut-o era o fata, la care am zis "Asta e frumoasa, chiar". Astazi o consdier cam pe dos...
Asta a fost un fel de lectie de viata: nu judecat oamenii dupa prima impresie, deoarece in dragoste nu conteaza ca el nu poate ridica doi pepeni pe o mana sau ea nu e...bruneta (ex. doar). E adevarat ca prima impresie se schimba greu, dar nu e mereu valabila...

| Flav a răspuns:

Poate sa fie blonda, bruneta sau satena. Pentru mine conteaza sufletul si educatia. Niciodata n-am spus, n-o sa ma iau cu tipa care e blonda sau nu-mi place cum merge. Fiindca am mai pus etichete de astea, si unele din ele s-au adeverit chiar doar simple etichete. Nu ma pasioneaza culoare parului, grosimea buzelor, culoarea ochilor, lungimea picioarelor sau marimea sanilor. Exteriorul il pot detine toti ca dar de la Dumnezeu, dar frumusetea interioara o au putine.

| liviu00 a răspuns:

Exemplul este oarecum superficial. Pentru ca nu este ceva care sa te faca sa ai mustrari de constiinta dupa ce incalci regula. "Niciodata sa nu spui niciodata" s-ar referi mai repede la compromisurile pe care le faci si apoi te marcheaza. Cele care te pun in situatia de a-ti regandi principiile. Sa iti pui la indoiala caracterul.
Mie unul inca nu mi s-a intamplat sa-mi calc pe principii. Timp mai e, dar sper sa nu ajung in situatia de a nu-mi respecta promisiunile pe care mi le-am facut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu prea ma gindesc la paradoxuri pentru ca, am observat ca oricit ne-am gindi, tot paradoxuri ramin. Dar cam incep sa ma gindesc la chelii de acum...Cam incepe sa se arate si la mine un rasarit... Dar decit un par rar mai bine o chelie deasa.

| fabiola a răspuns:

Nu cred ca totul in viata este un paradox! Iar in dragoste nu-ti faci reguli, pentru ca oricum nu le respecti. Daca imi plac ochii verzi asta nu inseamna ca nu mai dau valoarea cuvenita sufletului lui! Cand iti place de o persoana, iti place cum arata si ciufulit, nebarbierit, cu inceput de chelie s. a. m. d. Daca stii ce sa cauti in viata, aceasta nu ti se va mai parea un paradox!

| emilia46_9849 a răspuns:

Ai dreptate!
j eu am zis ca nu imi plac barbatii cu ochii negrii dar, l-am nimerit chiar pe unu cu okijori negrii si sunt fermekta de el.
il iub atat de mlt:X:Xdar pacat ca nu mai suntem impreunacrying