anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

V-ati gandit vreodata ca atunci cand cineva face un copil sufletul celui care face copilul se poate intrupa in copilul nou nascut? Astfel corpul celui care a dat nastere copilului ramane functional in continuare pe intreaga durata a vietii insa este lipsit de sufletul care-l anima odata. Astfel atunci cand ne uitam la parintii nostri putem presupune ca in corpurile lor am trait noi odata iar acestea acum sunt nelocuite, de asta cand vorbim cu ei cateodata parca zici ca vorbim la pereti fiindca nu mai e nimeni acolo care sa ne asculte? crying

4 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

E foarte dureros ce spui dar exista o explicatie pentru aceasa stranie lipsa de comunicare intre parinti si copii:poate ca nivelul spiritual al celor doi este cu totul diferit.E adevarat,mostenim de la parintii nostri gene ce ne determina calitatile fizice, iar prin educatia data de ei atat vreme cat stam in preajma lor deprindem si insusiri morale; insa se poate intampla ca evolutia spirituala a copilului sa fie alta decat cea a parintilor sai; si atunci e firesc ca acestia sa nu-si mai poata intelege copilul; poate ca ei chiar ar vrea sa o faca, dar raspunsurile primite la intrebari ii nedumereste cand nu-i revolta.Gandeste-te ce pot gandi niste parinti crescuti in frica de Dumnezeu cand isi aud copilul declarandu-se ateu si luand in ras ceea ce lor li se pare sfant? E o infricosare paralizanta in sufletul lor:pe de o parte li se pare o blasfemie, pe de alta se tem pentru copil.Noi am trait in corpurile parintilor nostri cu adevarat, chiar ne-am hranit din sangele lor, dar sufletul nostru e altul primit la nastere; dac-ar fi sa -i credem pe hindusi sufletul i-a ales tocmai pe acei parinti.Asa incat,atunci cand avem impresia ca parintii par a fi absenti atunci cand le vorbim,poate ca nu stiu ce asteptam de la ei, poate ca ar trebui sa fim mai rabdatori si sa le facem limpezi mesajele noastre. Daca ma gandesc bine, de cele mai multe ori cautam si chiar gasim in afara familiei in care am crescut oameni care ne asculta si ne inteleg.Si poate ca asa e mai bine.

| harciog a răspuns:

Nu putem sa presupunem ca am trait in in corpurile lor cind asta s-a intimplat cu adevarat.In cel mai rau caz putem sa ne imaginam viata de acolo.In legatura cu multitudinea sufletelor din ei sau din noi, ma indoiesc al dreacu de mult pentru ca au fost oameni si inca mai sunt, dar foarte putini, care erau victimele dedublarii dar erau numiti posedati.Problema este ca, pentru supravietuire, sufletele alea vor vrea sa domine fiecare aruncind omul intr-un haos comportamental de neimaginat.Mai ramine de ce cautam sexul cu atita ardoare.Cred ca instinctual cautam femeia pentru a intra la locul nostru in pintec dar de data asta nu cu capul sau cu picioarele ci cu altceva.

| Yugeen a răspuns:

Problema ta are la baza (si) o comunicare dificila... care cu greu se poate numi "comunicare" atat timp cat tu spui ca vorbesti si nimeni nu te intelege sau nimeni nu te accepta.

In mod normal, sunt mai multe feluri de persoane printre care o sa enumar doua tipuri:
- cele care afirma problemele doar ca sa isi afirma statutul de victima si
- cele care afirma problemele in speranta ca cei care au solutiile ii/le vor ajuta sa depaseasca problema cu brio si sa poata sa mearga mai departe cu capul sus!

Din modul in care ai pus problema nu mi se pare ca ceea ce cauti ar fi o solutie...
Te-ai gandit sa apelati la consiliere (psiho-terapeutica) familiala?
Eu cred ca v-ar prinde bine... daca nu va place stadiul in care ati ajuns!

Numai bine si sper sa rezolvati cumva aceasta situatie mai putin ideala!
Succes si... inspiratie! happy

| marialuana a răspuns:

Eu consider ca fiecare fiinta care soseste pe pamant are un suflet propriu care ii guverneaza trupul De asemenea mai exista si teoria conform careia mai multe suflete pot fi foarte asemenatoare, si in planul fizic daca sosesc din aceeasi dimensiune sau au fost foarte apropiate in vietile trecute. Nu am mai auzit ca un suflet sa paraseasca un trup in momentul in care omul naste un copil, si acel om sa traiasca fara suflet, deoarece consider ca sufletul vine in trup pe pamant pentru a-si indeplini o anumita misiune, iar cand scenariul creat inainte de a se incarna se sfarseste sufletul paraseste trupul.sa ai o viata frumoasa! sunt sigura ca vei gasi un raspuns potrivit la aceasta intrebare pana la urma.