Nu stiu cum ai aflat, dar mie chiar mi se intampla asta:in fiecare zi am grija sa ma uit in "buletin" pentru a-mi aminti ca nu mai am 20 de ani; si uit mereu si traiesc ca si cum i-as avea...Pare-se ca-i posibil
Dar tu te-ai gandit vreodata ca unele intrebari pot fi mai penibile decat cred cei care o adreseaza?
Avem vârsta pe care o simtim in suflet, uneori diferita fata de cea bifată in cartea de identitate. Un copil poate fi „imbatranit" prematur (maturizat sufleteste), in timp ce un om adult poate arata cu cativa ani mai tânar. Insă, si cand vom imbatrani frumos, "copilul" din noi ramâne pururea.
Asta din ce carte de colorat pseudointelectuală ai mai scos-o?
Cred ca ai timp liber prea mult de iti vin asemenea idei.Scazi din anul in care suntem anul in care te-ai nascut si aia e varsta ta, ca nu exista un standard pentru varsta, sa iti spuna exact cum este un om la 20 sau la 10 ani... Ala cu capacitate si incapacitate ma distrat teribil. Einstein la 10 ani credeau parintii lui ca e retardat pentru ca nu vorbea... Varsta poate fi definita doar ca maturizare si daca esti mai matur nu inseamna ca esti mai destept sau mai capabil sau invers.
Da, varsta psihologica poate sa fie mai mare ca varsta biologica.
Bineinteles, poate sa fie si mai mica, acum depinde de caz.
Capacitate sau incapacitate.
Trebuie sa retii numerele si sa dai click pe ele in ordine crescatoare, uite linkul care iti spune ce varsta ai http://flashfabrica.com/f_learning/brain/brain.html
Acela este un test de memorie, nu este un test sa determine varsta psihologica.
Da.Mai ales ca in ultimul an experienta m-a facut sa fiu diferit de restul societatii, vad altcumva lucrurile, le vad alb-negru, nu le mai vad colorate. nu pentru ca as fi negativist, chiar nu is. da asta e. multi au zis ca par cu 6-7 ani mai mare