| Orannginna a întrebat:

V'ati gandit vreodata ca lumea ar putea fi o colonizare a unor fiinte net superioare ei?

Răspuns Câştigător
| mircea a răspuns:

Eu unul nici macar nu ma mai indoiesc de asta. Un mic exemplu. Un cercetator american a calculat ca timpul necesar pentru a se produce o mutatie genetica semnificativa in evolutia omului (bazandu-se pe cercetarea ramasitelor umane descoperite de-a lungul timpului) este de cca. 2000 de ani. Ei bine, se pare ca acum cca. 500. 000 de ani s-ar fi produs atat de multe mutatii genetice in cca. 1000 de ani, cat pentru o perioada de evolutie naturala corespunzatoare a cca. 1. 500. 000 ani. Daca ti-as mai spune ca Apollo 13 a fost avariata pe orbita Pamantului de un obiect cosmic, (nerecunoscut nici de americani si nici de rusi) pentru a nu ajunge pe Luna cu echipaj uman, dar in partea intunecata, nu in cea vizibila.
Daca as mai adauga ca celebrul experiment "Philadelphia" prin care s-a incercat teleportarea unui vas de lupta american, de pe o coasta pe alta a SUA, mai produce si azi efecte ciudate? Dupa acest experiment se pare ca suntem mult mai bine "supravegheati direct, la sol, printre noi" ca sa nu mai repetam astfel de tampenii la care nu ne pricepem deocamdata.
Ai auzit de "cazul Rosswell"? Stii de unde au americanii tehnologia "stelth" prin care avioanele devin practic invizibile pentru radar, adica din punct de vedere electromagnetic? Cunosti tu vreun material care sa fie invizibil, adica sa existe dar sa nu-l poti detecta? Ma rog, asta la nivelul tehnologiei noastre comune si recunoscute. Deci raspunsul este : da, ne-am gandit!

14 răspunsuri:
| VladRO a răspuns:

Nu, nu m-am gandit, si nu cred happy

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Chiar la asta nu, dar am avut alte ganduri SF. happy

| goruna a răspuns:

De gandit, m-am cam gandit, numai ca nu prea sunt dovezi "palpabile" in acest sens. cu-atatea filme SF, cine nu s-ar gandi? big grin

| antonius74 a răspuns:

Ai citit despre tablitele sumeriene?

| Orannginna explică:

Antonius nu am citit dar voi citi. merci

[asta cu colonizarea era un gand care ma macina de mult...cum ati spus voi, un gand sfhee hee]

| RuSuLeTzZz a răspuns:

Nea. prefer sa cred ca suntem niste gandacei intr-un acvariu al lui D-zeu. happy un fel de "hamster" big grin

| stealthb a răspuns:

Eventual lumea ar fi o colonie, nu colonizare. Si daca micuta noastra planeta ar fi colonizata asta ar insemna ca acele fiinte ar trebui sa locuiasca aici, nu? Dar ca sa-ti raspund la intrebare, nu, nu m-am gandit, eu cred ferm ca universul s-a format asa cum s-a format... nu se stie inca exact cum iar viata a aparut printr-o anomalie chimica care apoi a evoluat in chestii primitive precum virusurile, apoi organisme procariote, apoi eucariote si etc pana la Stephen Hawking si Albert Einstein.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Suntem deja colonii ale unora de-ai nostri de pe Terra, in curand vom fi clonati, naturali vor ramane cativa care sa conduca, n-au nevoie de creiere care sa functioneze, referitor la extraterestrii se stie de mult ca nu exista mai scapa cate un experiment de-al nostru sau de-al celorlalti semeni si gata, dam cu farfuria pe prima pagina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da m-am gandit ca daca Dumnezeu a facut lumea dupa chip si asemanarea lui noi oamenii nu santem decat d-Zei, iar uitanduma impreju, am vazut Extra-terestrii, deci Super Terestrii.Pentru a aduce argumente clare pentru aceasta afirmatie, incepem matematic:un unghi de 360º formeaza un cerc, deci circuitul complet al unei planete(corp astral) intr-o anumita perioada de Timp. 3+6+0=9 acest numar este si numarul cifrat al LUI Dumnezeu care este ADAM- NOE -TERAH venind intotdeauna al 9-lea (vezi geneza)Aceste planete (corp astral)au fost Zeificate, deci au Nume si suflet. Aceste suflete de ZEI isi croiesc independente circumstantele de viata in care vor sa traiasca in corp fizic (la reancarnare) pe Pamant, INSA apare factorul CAUZAL(LUCIFER-corpul cauzal)care inseala si influienteaza evenimentele Planificate.Aceasta este explicatia inversarii unor succese in insuccese si tot lucifer nu lasa oamenii sa-si afle caracterul zeificat.Stiind ca CRONOS este cel ce lupta inpotriva lui ZEUS, este clar ca LUCIFER este CRONOS; NERO; SATURN stapanind cifrele 8; 4 si 6 care in total fac 18, iar daca intrebam BIBLIA spune :,, cine are pricepere sa socoteasca Numele lui,,:666 6+6+6=18.Intro alta ordine de idei, un ciclu complet al Corpului Astral formeaza un timp.Acest lucru nu convine lui Cronos deoarece el vrea sa fie unicul Zeu al timpului, motiv pentru carenu lasa umanitatea sa se trezeasca, DECAT CONTROLATA DE EL. Ce parere credeti ca are adevaratul Dumnezeu in contextul in care nici ceilalti ZEI nu mai au sanse de isbanda inpotriva inselaciunii lui Lucifer. Cei ce trebuie sa ia atitudine santem toti, indiferent de zodie rasa sau cod genetic.acolo unde Biblia spune de urletul LEULUI spune de chinul la care este supus Dumnezeu care nu poate fi decat sf MIHAIL(vezi,, Donacion de Miquel,, pe youtube)care ar putea veni cel mai probabil cu 72 zile (7+2=9 deci Numele cifrat al LUI Dumnezeu perfect opus lui 6) inainte de SF MIHAIL si GAVRIL cel din urma fiind chiar LUCIFER sau DIDINOMIA (si s-ar putea reancarnac cu 123 zile inainte deSF MIHAIL si GAVRIL, 1+2+3=6 deci una din cifrele stapanite de el, ramanand de clculat doar celelalte doua cifre 4 si 8 care dau data de :luna a 4-a ziua 8 la 123 zile de SF. Mihail si Gavril ) caci este mutant si se muta pe satelitul lui HERCOLUMBUS cu siguranta nu sa-i faca bine, HERCOLUMBUS fiind a doua casa a lui Zeus Jupiter.

| flyleaf22 a răspuns:

Nu, nu cred. Pentru ca nu cred in extraterestri. Poate ca exista forme de viata pe alte planete, dar in niciun caz nu au 2 maini si 2 picioare si nici nu calatoresc in farfurii zburatoare.

| OFF a răspuns:

Da m-am gandit!
si ma intreb mereu, "pentru ce am fost creati?"

| Ianna33 a răspuns:

Nustraight face...nu exista fiinte superioare omului...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai draga ORANGE, pui problema cam simplist! in primul rand ar trebui sa te intrebi de ce sunt patru rase pe pamant?! cate civilizatii extrateresre au venit si ce au IMPLEMENTAT da a aparut rasa umana? conform studiilor genetice se pare ca au fost 4 adami! cum se face totusi ca genetic ADN-ul nu s-a degenerat, ba din contra se multiplica si-n prezent? s-a demonstrat genetic pe animale ca IMPERECHEREA in cadrul aceleasi familii duce la pierderea parametrilor initiali. se produce o degenerare. atunci cum e posibil ca dintr-o PERECHE initiala sa apara un popor?! acest lucru nu e posibil decat daca undeva in ADN exista un PROGRAM care-i permite multiplicarea! program care inca nu e descifrat?! si-n final cateva TEME DE GANDIRE pentru. MIRCEA 1. crezi ca un organism viu ar trece de centurile van allen? 2.cum se face ca pe luna BATE VANT [desi pe luna nu e atmosfera], cum se face ca lumina se reflecta-n vid, umbrele obiectelor au inclinatii diferite, etc.[cauta imaginile cu PRIMA ASELENIZARE!] 3. experimentul PHILADELPHIA a fost real dar la acea vreme nu a putut fi controlat. teoria lui einstein nu se aplica-n fizica cuantica! cauta si date despre MARCONI SI FERMI. 4. avioanele invizibile au la baza o tehnologie japoneza care are la baza o vopsea ce nu permite reflectarea undelor radar. a fost aplicata prima data in japonia pe niste poduri metalice deoarece acestea perturbau radarele avioanelor. oricum pentru. linistea ta sa stii ca s-au inventat radare care detecteaza turbulentele produse de jetul motoarelor pentru. comentarii adresa mea de maill mihai.stefanovici@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu m-am gandit dar nici nu cred tongue