Da, bineînţeles.
Recunoaştem sau nu, încontinuu inevitabil ne influenţăm unii pe alţii. Voit sau nu, conştient sau inconştient, mai mult sau mai puţin, pentru o scurtă perioadă de timp sau pentru toată viaţa. Orice acţiune de-ale noastre are un efect în mintea, inima, viaţa cuiva. Este imposibil să nu lase o urmă oricât de mică.
Şi da, încerc să influenţez negativ de la "puţin" spre "deloc". Sper să şi reuşesc.
Ema, de asta stau eu doar pe t/a, unde niciun raspuns de al meu nu influenteaza pe nimeni, doar pozitiv, ca ii mai fac sa rada pe unii, dar nicio legatura cu viata lor.
Depinde cum le percepe fiecare!, de asta se zice ca avem personalitate diferită
Sigur... dar mai fraieri sunt aia care pun intrebarile legate de viata lor persoanala... pentru ca nu stii cine iti poate raspunde si ce fel de "prieten online" iti poate deveni nu-i de bine
Nu m-am gandit dar oamenii care pun intrebari despre viata lor personala,nu ar trebui sa tina cont in totalitate de sfaturile virtuale, adica cele de pe TPU, ci doar sa le dea un pic de gandit in ceea ce priveste problemele lor.Pana la urma, tot mai bun e un sfat venit de la o persoana pe care o cunoastem, nu?
Mda, corect. Asta urmaresti si tu cu puzderia de postari, incerci sa orientezi intr-o anumita directie mintile copiiilor. Asta nu inseamna ca directia pe care doresti tu sa o dai copiiilor, este si cea buna. De ce ar vrea (spre exemplu), sa urmeze cineva calea aleasa de tine si nu calea aleasa de musulmani? Sau cea aleasa de budisti? Numai pentru ca tu consideri ca ai descoperit adevarul absolut? Te-ai gindit vreodata ca te inseli amarnic si le faci rau celor din jur, incercind sa le speli creierii? Sa-i atragi pe drumul tau?
Ete na si de aia nu mai pot eu de vietile fraierilor de pe siteul asta inclusiv tu esti ce-a mai mare proasta si fraiera de pe site pui niste intrebari tampite si de *** burn in hell.
Mda' asta stim aproape cu totii.
Dar pana la urma ei ne cer ajutorul.
Cine pune o intrebare trebuie sa se gandesca mai intai, ca sunt multi care sunt pusi si pe gluma...
Infine, Funda ?!
Da...eu sunt constienta de acest lucru, dar cei care apeleaza la acest site au nevoie de pareri in legatura cu diverse lucruri sau de niste raspunsuri la diferite intrebari, iar aceste sfaturi pot fi eficiente sau nu. Si eu am avut nevoie de ajutor si prin intermediul acestui site am primit sfaturi foarte utile. Prin urmare, toti cei care au cont pe tpu.ro sunt ca niste prieteni, chiar daca nu s-au vazut niciodata fata in fata, deoarece ne ajutam reciproc atunci cand avem nevoie de ceva. Iar opiniile postate pe acest site pot fi luate in considerare sau nu sau pot influenta viata cuiva sau nu...depinde de mentalitatea fiecaruia.Important e ca fiecare dintre noi sa facem diferenta intre bine si rau, astfel incat viata sa nu ne fie influentata negativ.
anonim_4396 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: