Da, bineînţeles.
Recunoaştem sau nu, încontinuu inevitabil ne influenţăm unii pe alţii. Voit sau nu, conştient sau inconştient, mai mult sau mai puţin, pentru o scurtă perioadă de timp sau pentru toată viaţa. Orice acţiune de-ale noastre are un efect în mintea, inima, viaţa cuiva. Este imposibil să nu lase o urmă oricât de mică.
Şi da, încerc să influenţez negativ de la "puţin" spre "deloc". Sper să şi reuşesc.
Nu ma baga in seama daca raspunsul meu nu este pe gustul tau Te supara adevarul? Eu nu ma supar
Desigur.cel mai bine ar fi sa influentam respectiva persoana intr-un mod pozitiv, nu negativ! insa nu avem de unde sa stim cum primeste fiecare informatia acelui raspuns.
pupici mici:*
Sincer, îmi e milă de oamenii care se lasă înfluențați de opiniile unor necunoscuți, îmi e milă rău.
Ema, de asta stau eu doar pe t/a, unde niciun raspuns de al meu nu influenteaza pe nimeni, doar pozitiv, ca ii mai fac sa rada pe unii, dar nicio legatura cu viata lor.
BigBang
Imi place cum gandesti.Si eu ca si voi ceilalti,imi rup zilnic din timpul meu cu scopul de a ajuta pe cei mai tineri care se confrunta cu diferite situatii,si eu avand mai multa experienta pot sa spun ca din fiecare experienta am avut de invatat cate ceva,si am devenit mai matura. Sper ca impreuna,fiecare sa gasim cele mai bune solutii pentru ca ei sa invete mai bine din greselile altora,decat sa simta pe pielea lor consecintele. Sper ca fiecare dintre noi sa ne aducem aportul ca ei sa aiba o viata mai buna, mai linistita, plina de impliniri pe toate planurile.
Ema
Modul in care te-ai exprimat, m-a ajutat in mod clar, sa reflectez asupra problemei.
Ai dreptate in cele spuse de tine.Educatia si invatamantul, ar trebui sa beneficieze de o mai mare atentie.Si,aici nu ma refer la educatie fortata,ci pregatirea individului,pas cu pas, pentru "experienta vietii". Pana la urma, schimbarea apare atunci cand se incepe de la individ si nu de la societate.salut
Viseu
Fiecare cu rolul lui.Nicidata nu strica putin amuzament.Ne mai descretim si noi fruntile.
Ete na si de aia nu mai pot eu de vietile fraierilor de pe siteul asta inclusiv tu esti ce-a mai mare proasta si fraiera de pe site pui niste intrebari tampite si de *** burn in hell.
anonim_4396 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: