Exact asa se intampla cu cei ce experimenteaza moartea clinica. Dumnezeu te-a mai lasat in trup.Cauta pe net si ai sa vezi experiente asemanatoare cu cea traita de tine.
Se numeste Proiectie Astrala (sau OOBE) si poate avea loc in timpul Paraliziei Hipnotice (paraliziei din timpul somnului), sau intr-o perioada de semiconstienta, este un fenomen relativ rar, insa intalnit cel putin o data la fiecare persoana, in momentul in care trecerea de la neurochimia starii de somn, catre cea a starii de veghe nu are loc 100% precum ar trebui.
http://www.sfatulmedicului.ro/......omniile_40
Este un vis constient sau cum so numi...Acele vis care ti se pare ca chiar le traiesti in realitate...Multe apar inainte sa te trezesti de accea si coincidenta cu pc-ul.
Sincer? Esti o persoana sensibila. In unele perioade ale anului, ale lunii campul magnetic are o activitate mai intensa. Persoanele sensibile la modificarile acestui camp par sa traiasca in timpul somnului experiente anormale si la care se gandesc de ceva vreme (nu e asa ca tu te-ai gandit in trecut la faptul ca experienta asta inainte sa ti se intample?). Treaba asta a fost cercetata de japonezi timp de cativa ani si s-a ajuns la ce ti-am spus eu mai sus. In unele cazuri, unii oameni se vad rapiti de extraterestii, chiar imobilizati la pat (fenomenul asta fiind explicat in mitologiile multor tari). Totodata, fenomenul e legat mult si de cultura, religia si stilul de viata al persoanei.
In concluzie, nu a fost o experienta paranormala ci doar o manifestare a subconstientului tau. Funda?
Tu ce ai experimentat acolo a fost o decorporalizare în timpul somnului. Îți recomand 2 cărți care explică foarte bine această experiență.
Călătorii în afara corpului - http://www.editura-foryou.ro/index.php?p=detalii&carte=123
Ochii unui Inger - http://www.editura-foryou.ro/index.php?p=detalii&carte=113
Da,nu ai visat,nici beat n-ai fost si nici din din prea multa imaginatie, oboseala, meditatie crezi sau s-a intamplat asta.Stiu cum e...din pacate nu se mai repeta si nici nu poti controla asta.
Astfel de lucruri de mai intampla si este posibil sa parasesti corpul pentru cateva secunde atunci cand dormi,la fel cum se poate controla activitatea noastra din vis(adica sa controlezi ce faci in vis, faci ce vrei in vis)insa acest lucru necesita multa meditatie, concentratie si nu multi reusesc. Cert este ca astfel de lucruri se intampla.bafta
Inseamna ca ai baut aseara peste limita si nu iti mai aduci aminet
te-ai uitat prea mult la desena sau a fost un cosmar
E o chestie foarte interesanta. Ai avut traume inainte sa te fi culcat? Ceva care te-a suparat mult sau ceva care iti statea pe inima? Poate fi un vis foarte real. De exemplu cand eram mic avea un trandafir cu care dormeam in camera. Si odata cand parintii erau plecati l-am vazut invelindu-ma. M-am speriat si am inchis repede ochii. Dupa ce a venit mama a gasit trandafirul fara frunze si sabia mea de plastic langa el. Era clar ca il ciuruisem. Si chiar si cand am crescut mai mare, avea senzatii ciudate, ma apucau in somn. SI cand ma apucau vedeam trandafirul venind la mine si ma speriam ca nu stiam ce sa fac. Dupa un timp acest lucru nu a mai aparut si nici acum nu stiu ce a fost. Cert este ca sunt lucruri ce nu se intampla de obicei... Nu stiu ce poate sa insemne.
Se spune ca atunci cand visam sufletul nostru iese din corp parasindu-l pe toata perioada noptii sau cat dormi,nu prea cred, dar o samanta de adevar este, oricum multe lucruri nu le putem explica si poate e mai bine sa nu le intelegem.
Nu are legatura cu vise,oboseala, etc. Spre fericirea si norocol tau, ai scapat cu bine.Pentru ff scurt timp, te-ai aflat in MOARTE CLINICA; subconstientul tau si-a incetat activitatea; ai murit pentru scurt timp.Cind corpul fizic moare, sufletul paraseste corpul.Fii fericit pentru ca ai revenit.Numai bine.
Este posibil sa fie fenomenul "moarte clinica" oricum bucurate ca esti in viata si ca ai avut experienţe deosebite!
Probabil oi fi visat sau ai o imaginatie prea bogata:]]]
sau poate ai visat in asa fel incat ti s-a parut a fi adevarat...si eu patesc uneori asa:-s
Daca se mai intampla fii atent la obiectele din jurul tau.De ex. daca telefonul/telecomanda era pe jos, iar cand te`ai trezit era intr-adevar pe jos, atunci chestia asta`i adevarata :-s
Nu se datoreaza faptului ca ai baut cum au zis altii. este posibil ca acest fenomen sa se fi intamplat datorita oboselii pe care o simteai sau te gandeai la anumite lucruri fictionale. fi atent daca ti se mai intampla vreodata acest lucru, iar daca ti se intampla fi foarte atent la lucrurile din jurul tau, ce se intampla, cum te mai simti, lucruri de genul asta. sper ca te-am ajutat :*
Asa ceva nu se poate intampla... poate ai visat...vise placute pentru dta viitoare si vino aici si mai povesteste-ne si urm tau vis