| SaveTheNature a întrebat:

V-ATI INTREBAT VREODATA?
-cat au furat unii,prin strainatate
-cat au furat unii de pe carduri?
-cati au tepuit unii pe internet.
-cata prostitutie au facut unele.
-cati oameni au dus la pierzanie prin traficul cu droguri.
-cat trafic de persoane sau de copii au facut unii?
-cat au furat unii " de la stat" adica din buzunarele noastre unii?
-sau cate tepe au dat unii cu produse contrafacute.
-cat ti-au pus muti sanatatea in pericol atunci cand ti-au vandut in mod constient produse daunatoare sanatatii tale.
-cat au ucis unii.
- cati si-au abandonat familia, copii, parintii batrani si au plecat?
-cati si-au distrus propria sanatate sau pe a altora.
-cate vise au spulberat unii etalandu-si "valorile" in fata celor ce nu pot avea?
-cate persoane au ucis prin aroganta si ignoranta lor de a avea cat mai mult.
-cati si-au pierdut identitatea, si s-au debarasat de propria persoana.
-cati prieteni si-au pierdut unii.

Si toate astea pentru BANI!

16 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

Bine ai venit in lumea reala, Peace.Sederea este non-stop. Obisnuieste-te cu Zeul Valuta, are multe pile puse pe la supusi, primeaza, daca-l negi, te considera supusii nebun.Hai sa vorbim incet, poate nu ne aud...

| mgtow a răspuns:

Eu am zis doar ca lumea s-a schimbat in mai rau si conteaza ceea ce fac eu si parintii mei sa fie cei mai importanti nu altii.

| SaveTheNature explică:

Si cati si-au abandonat LIBERTATEA pentru bani

| Wøodenpints a răspuns:

Aşa,şi de ce mi-ar păsa mie de ce fac alţii?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, ma intreb de multe ori asta si din pacate nu avem puterea sa schimbam toate astea. Multi nu inteleg ca banii sunt necesari si nu un moft, de asta fac atatea sacrificii si distrug vietile altor oameni (nevinovati).

| victorandrei a răspuns:

Multe intrebari :d
fiecare isi "face" viata asa cum vrea si nu ar trebui sa ne intereseze de altii, ar trebui ca fiecare sa isi vada de viata lui si sa incerce sa ii fie lui si familiei mai bine.

| IceKing a răspuns (pentru victorandrei):

Isi face viata cum vrea el si sa nu ne intereseze de alti = adica pot sa-i dau in cap aluia cai batran si are multi bani oricum nu mai are mult de trait.

Ceva de genul nu? Tu crezi ca e bine ce spui?

| victorandrei a răspuns (pentru IceKing):

Daca tu alegi sa dai in cap unuia nu este treaba mea, poti sa dai in cap si la 100, ce vrei sa imi pierd timpul pazindu-te? am lucruri mai importante de facut

| SaveTheNature explică (pentru victorandrei):

Dar nu trebuie paziti. Dar acei oameni fac parte din societate.Si te afecteaza si pe tine, pe familia ta si pe copii tai. nu cred ca mai e nevoie si de explicatii.

Ma referam ca tie ti-ar fi mai bine sa ii faci rau la unu pentru ati avea viata mai buna si nu ti-ar pasa ce ai face pentru asta. Cel putin asa ai scris tu si asa se intelege punct.

Daca tu alegi sa dai in cap la cineva, decizia ta, iti asumi responsabilitatea, cu putin noroc intri la racoare si scapa lumea de un nebun 15-25 de ani

Nu ca tu chiar esti prost

Nu mai am ce sa-ti explic ca esti copil batut in cap...

Repet poate intelgi, "fiecare isi "face" viata asa cum vrea si nu ar trebui sa ne intereseze de altii", prin "cum vrea" tu intelegi ca imi fac viata mai buna facand rau la altu?
Fiecare alege cum, decizia si responsabilitatea lui

laughing) "punct." interesant laughing)

"virgula," laughing