Bine ai venit in lumea reala, Peace.Sederea este non-stop. Obisnuieste-te cu Zeul Valuta, are multe pile puse pe la supusi, primeaza, daca-l negi, te considera supusii nebun.Hai sa vorbim incet, poate nu ne aud...
Eu am zis doar ca lumea s-a schimbat in mai rau si conteaza ceea ce fac eu si parintii mei sa fie cei mai importanti nu altii.
Multe intrebari :d
fiecare isi "face" viata asa cum vrea si nu ar trebui sa ne intereseze de altii, ar trebui ca fiecare sa isi vada de viata lui si sa incerce sa ii fie lui si familiei mai bine.
Isi face viata cum vrea el si sa nu ne intereseze de alti = adica pot sa-i dau in cap aluia cai batran si are multi bani oricum nu mai are mult de trait.
Ceva de genul nu? Tu crezi ca e bine ce spui?
Daca tu alegi sa dai in cap unuia nu este treaba mea, poti sa dai in cap si la 100, ce vrei sa imi pierd timpul pazindu-te? am lucruri mai importante de facut
Dar nu trebuie paziti. Dar acei oameni fac parte din societate.Si te afecteaza si pe tine, pe familia ta si pe copii tai. nu cred ca mai e nevoie si de explicatii.
Ma referam ca tie ti-ar fi mai bine sa ii faci rau la unu pentru ati avea viata mai buna si nu ti-ar pasa ce ai face pentru asta. Cel putin asa ai scris tu si asa se intelege punct.
Daca tu alegi sa dai in cap la cineva, decizia ta, iti asumi responsabilitatea, cu putin noroc intri la racoare si scapa lumea de un nebun 15-25 de ani
Nu ca tu chiar esti prost
Nu mai am ce sa-ti explic ca esti copil batut in cap...
Repet poate intelgi, "fiecare isi "face" viata asa cum vrea si nu ar trebui sa ne intereseze de altii", prin "cum vrea" tu intelegi ca imi fac viata mai buna facand rau la altu?
Fiecare alege cum, decizia si responsabilitatea lui
MihaelaDart întreabă: