Asta-i viata: un cocktail de fericire si durere. Chiar si cel mai intelept om esueaza. Conteaza daca ramai cu ceva dupa atatea prabusiri si ridicari. Daca esti la fel ca si anul trecut,e o problema. Anii aduc intelepciunea,iar spre final,cand te uiti inapoi, nu poti decat sa zambesti: "Ce naiv eram!"
E greu, noi asa ca critici ne dam cu parerea, doar cand traim pe propria piele ne dam seama cum e cu suferinta. Important e sa ramai in picoare. Apa trece, pietrele raman!
My friend, i'm back! Da m-am intrebat, dar la cat am ajuns sa te cunosc, ma gandesc ca nu ai renuntat deja, si tind sa cred ca nu cauti compasiune. Revenind la context : "ce slutie ne mai ramane?" Una singura! Mergem inainte! Criticul
Normal ca m-am intrebat de aia mi-am zidit familia in pereti sa fiu sigur ca nu se darama, acuma pe bune ti frica ca se va darama totul nu? totul se darama, si viata, mergem inainte, nu uita sa te iubesti doar pe tine insuti cel mai mult
In viata trebuie sa fii intotdeauna cu capul sus, chiar daca intampini unele probleme in familie, viata etc.stiu ca uneori este greu dar, spuneti la fiecare cumpana din viata ta:''Eu pot", si te vei simti mai bine! sper ca ti-am fost de ajutor!