| Maximus a întrebat:

V-ati intrebat vreodata daca are rost sa va luptati pentru familie, viata, atunci cand familia nu face altceva decat sa se destrame? Va chinuiti, "ziditi " caramida cu caramida acel " zid" care credeti ca va protejeaza, iar inainte de a se fi terminat acesta se destrama, si o luati iar de la capat, de fiecare data mai dezamagit, parca acesta s-ar fi demolat din propria vina, cu toate ca sunteti poate un " element " pe care se sprijina toata greutatea zidului. Ajungeti sa spuneti : "Gata, pana aici! Renunt! " Si ajungeti sa recurgeti la gesturi pe care poate nici nu vi le-ati imaginat! Se spune ca speranta moare ultima, eu zic... ca speranta moare atunci cand tu cedezi odata cu acel zid care s-a destramat! Si ce solutie ne mai ramane? Exista un mare semn de intrebare!

Răspuns Câştigător
| suffarstar a răspuns:

Asta-i viata: un cocktail de fericire si durere. Chiar si cel mai intelept om esueaza. Conteaza daca ramai cu ceva dupa atatea prabusiri si ridicari. Daca esti la fel ca si anul trecut,e o problema. Anii aduc intelepciunea,iar spre final,cand te uiti inapoi, nu poti decat sa zambesti: "Ce naiv eram!"
E greu, noi asa ca critici ne dam cu parerea, doar cand traim pe propria piele ne dam seama cum e cu suferinta. Important e sa ramai in picoare. Apa trece, pietrele raman!

3 răspunsuri:
| Criticul a răspuns:

My friend, i'm back! Da m-am intrebat, dar la cat am ajuns sa te cunosc, ma gandesc ca nu ai renuntat deja, si tind sa cred ca nu cauti compasiune. Revenind la context : "ce slutie ne mai ramane?" Una singura! Mergem inainte! Criticul

| RAY a răspuns:

Normal ca m-am intrebat de aia mi-am zidit familia in pereti sa fiu sigur ca nu se darama, acuma pe bune ti frica ca se va darama totul nu? totul se darama, si viata, mergem inainte, nu uita sa te iubesti doar pe tine insuti cel mai mult

| Malina9 a răspuns:

In viata trebuie sa fii intotdeauna cu capul sus, chiar daca intampini unele probleme in familie, viata etc.stiu ca uneori este greu dar, spuneti la fiecare cumpana din viata ta:''Eu pot", si te vei simti mai bine! sper ca ti-am fost de ajutor!