anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

V-ati luat vreodata partenera sau partenerul la o discutie sincera de tot despre exact ce simtiti sufleteste sau chiar trupeste in momentele de dragoste? Aveti curajul sa afirmati in fata lor ca "nu a fost decit sex"? La intrebarile astea nu vreau decit raspunsuri pe adevar care inseamna exact prin ce a-ti trecut.Nu vreau raspunsuri schizofrenice, astea insemnind a urmari o anumita directie logica chiar daca nu o simti cu adevarat.Sintem oameni si sintem supusi contradictiei iar contradictia tocmai asta inseamna; Sa recunoastem in orice moment ceea ce sintem.

7 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Ellssa- Pe orice subiect si in orice situatie? Si atunci cand faceti sex!?
Harciog- Io, in prezent, nu am iubita, dar iti pot spune cate ceva din relatiile precedente. Si-o sa-ti raspund ciudat, c-o intrebare: Oare vorbele nu-s de prisos cand partenera observa reactiile noastre in timp ce facem dragoste? Nu crezi ca limbajul trupului e cel concludent? La ce sa mai afirm in fata ei c-a fost doar sex cand ea constientizeaza neindestulata mea implicare? Totul se citeste pe noi.

greece12
| greece12 a răspuns:

Discutii si paradiscutii,acuzatii de o parte, maini ridicate spre cer de cealalta... Uneori, noi singuri facem lucrurile mai complicate decat sunt.Si adevarul este unul singur,cuvintele dor. Oricat de sincere ar fi, dor, fir-ar sa fie!

| ELLSSA a răspuns:

Am avut si inca mai am acel curajhappy
Comunic foarte foarte bine cu iubitul meu pe orice subiect, in orice situatiehappy

| ELLSSA a răspuns:

Da domnule Vizitiu` in orice situatie, in orice imprejurare comunic cu iubitul meuhappy

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mi-am luat partenerele (cele pe termen lung) intotdeauna "la discutie". Consider ca pentru a exista armonie intr-o relatie trebuie discutata ABSOLUT orice nelamurire. Ca nu te alegi cu nimic dupa ce descoperi ca n-ai cu cine discuta, este alta povestewinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bine zis.Da,Am avut acel curaj,din pacate,sa ajuns la despartire,un dezastru.Dar, prefer sa fiu sincer(si singur), decit sa traiesc in minciuna.Numai bine, PASTE FERICIT.