Se numeste evolutie.si au aparut din doriinta de comoditate a omului.
Ex. A aparut televizorul. dar era greu sa mergi la el mereu schimbi canalele si atunci a aparut telecomanda.
Asa si cu restul, o inventie duce la alta.
Pentru unele inventii am raspuns, altele sunt cam dubioase.
De ex avionul. Oficial primul zbor din lume 18 martie 1906 cu un avion rudimentar facut din panze si lemn.
In 1969 ¨se presupune¨ ca ar fi avut loc prima aselenizare (eu nu cred) dar in contextul de acum o mentionez.
Intrebarea : In doar 63 de ani sa evolueze tehnologia spatialá chiar atat de mult?
Guvernele lumii au secretele bine ingropate.Secretizate pe sute de ani.Adevarul nu va ajunge la noi. cel putin in viata asta.
"nu am putea exista" - eu cred ca am exista.
"cum avem aceste facilitati" - pai intr-o perioada de timp... s-a nascut un om(geniu) care a avut o gandire mult mai constructiva pentru acea perioada, decat ceilalti.
"sa ne distruga" - eu le folosesc, tu le folosesti...deci inseamna ca le acceptam... ce te face sa crezi ca ne vor distruge...si tutunul te omoara si tot il tragi in piept.
"de ce ne-au fost oferite?" - pai ca sa o duci mai bine.
M`am intrebat. Lucrurile care odata au fost facute de mana :geniala" a omului, de vor distruge la un moment dat. Pamantul va fi distrus si asta datorita omenirii. Am putea trai si fara aceste lucruri, dar mai greu si intr-un mod mai natural.
- cu greu si cu zeci de ani de cercetare, imbunatatire, etc
- daca tot le-am inventat sa le si folosim zic
- de capul si inspiratia unor oameni inteligenti
- REALITÁTE, realități, s. f. Existență efectivă, obiectivă; fapt concret, lucru real, stare de fapt
Mintea sclipitoare a unora dus la progres. Mintea diabolica a altora, duce la distrugeri-razboi, atentate.Toate minunile civilizatiei se pot duce pe apa sambetei daca nu avem grija! Planeta are de suferit:oamenii nu folosesc descoperirile doar cu folos! Mai folosesc si pentru distrugere, amenintare si acaparare de putere si teritorii! Trebuie sa fim ecologisti, pacifisti si credinciosi ca sa salvam planeta!
@Nony
Ai spus niste lucruri foarte adevarate Nony, si trebuie sa mai precizez ca este vb de altceva decat de mintea sclipitoare a lumii...si pacatul cel mai mare este acela ca noi ne credem prea inteligenti!
Daca nu copiem...de unde sa avem idei?
Pt unii, pare ciudata afirmatia...mie...cat se poate de adevarata si pentru minti mai deschise decat doar multumite!
Fundita iti apartine, si in plus, as vrea sa iti recomand ceva in particular, atat lectura, cat si vizionare
Vizionarea se va face comod, cu telecomanda in mana, fara multa oboseala...important fiind doar sa intelegi ca nu putem ''mesteca'' nestiinta
Pai era si un citat...
Asta este treaba unui geniu...sa faca, ce nimeni nu a reusit sa faca inaintea lui. Iar urmatorii sa copieze ce a facut el...
In primul rand ele su fost create de oameni si pur si simplu omul se distruge singur nare nevoie de ajutor
@ parintele
Esti atat de incuiat, incat nici nu ai avea cum sa dai alt raspuns decat acela de mai jos, si asta pentru ca te depaseste o intrebare atat de simplu pusa, dar cu atatea intelesuri!
Mai stiu eu pe cineva care crede ca inteligenta sa ''pute a parfum'' in preajma ''muritorilor de rand cu inteligenta de rahat''...
DACA TACEAI, FILOZOF RAMANEAI!
Totul este in continua miscare si dezvoltare Nimeni nu a inventat ceva functional dintrodata Totul a fost dezvoltat in timp Odata cu trecerea timpului ne dezvoltam si noi din ce in ce mai mult Consider ca prea multa tehnologie si experiente va duce inevitabil la ceva rau Nu pot sa spn De acea ar trebui sa mai avem si frana sa mai oprim toate tehnologiile avansate daca vrem ca aceasta planete sa mai existe Totul merge inainte si rapid
Prince Vegeta întreabă: