| MeScorpion a întrebat:

V-ati uitat azi la Romania Te iubesc?

Răspuns Câştigător
| Hombre a răspuns:

Nu, banuiam ca o sa vad cârd de oi ratacite cu bezna in cap creduli in miracole la maxim platindu-si zeciuiala ca taxa pe prostie. Asta face religia din oameni ii idioteste si tocmai de accea trebuie scoasa din scoli. Vomit.

22 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Da, m-am uitat, am înregistrat şi nu am avut nicio reacţie.
Pentru cine nu s-a uitat, îi invit s-o facă aici: http://vilo13.blogspot.com/......mania.html (na c-am făcut şi spam!)
Cert este că România ia încet dar sigur drumul teocraţiei cu largul suport al "boborului" român iar asta-i trist.
Atât de trist încât riscă să-i facă şi pe ateii ca mine să se crucească - dar nu din credinţă ci din uluială în faţa nivelului incomensurabil de prostie ce abundă în naţia asta.

| mihaibrasov a răspuns:

Eu am sa dau un raspuns usor opus fata de anterespondentii mei.
Mie mi s-a parut a fi o emisiune ce vroia sa nege faptul ca Biserica Ortodoxa isi pierde adeptii din cauza ei!
Fie ca e vorba de oameni care sunt atei, care sunt ortodocsi dar se duc la biserica din an in Paste sau de cei care au "ratacit calea cea dreapta"(una din cele mai penibile expresii), Biserica Ortodoxa nu-si mai poate tine oamenii la un loc, dar forurile lor superioare sunt prea mandri sa recunoasca asta.
Pe de alta parte, traim intr-o societate axata pe bunuri si placeri total materiale, iar spiritualul este incadrat in niste norme asemanatoare cu lumea fizica (reguli, ierarhii, doctrine clare, etc.). Iar orice e nou e acceptat mai greu.
Din punctul meu de vedere in fiecare om se afla ascunsa mai multa forta decat iti poti imagina (din orice punct de vedere) dar, biserica, l-a inchis pe om, iar societatea l-a asezat intr-un loc mic. Iar atunci cand vin altii si ne arata alte idei, ne speriem si ii consideram rataciti, sau mai rau, diavoli.
Nu am nicio treaba cu secte sau alte orientari de genul (nici cu Biserica Ortodoxa n-am treaba), dar manipularea nu se face doar in secte, ci oriunde vorbim de grupare religioasa.

| ramona30 a răspuns:

Pai asa se intampla cand crezi in d-zeu, isus si alte aberatii din astea, care, culmea, tot inventia omenirii sunt.

| NoChanceForUs a răspuns:

Nuu...eram ocupat să pândesc dușmanii din mansardă cu sniperul.Oh,jocurile astea, ne distrug viața, nu ne mai lasă să ne uităm la tembelizor!

| PhaseMorphXR a răspuns:

Ultima editie a fost probabil cea mai interesanta si captivanta... nivelul la care un fenomen "pseudoreligios" se poate infiltra in oameni, prin portile naivitatii, necunoasterii, ignorantei.
Insa intr-adevar, in momente de disperare si lipsa de cunoastere, un om simplu, spre foarte simplu, ar face orice sa simta acea pseudoEuforie, oferita de efectul de masa, din acele grupari sectante... renuntare la averi, la familie, la discernamant si chiar si la ratiune si logica.
Cam tot s-a spus... restul e tacere.

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Da, am urmarit emisiunea, ca in fiecare duminica. In legatura cu zeciuiala, prost nu e ala care cere, ci ala care da. Nu le pot gasi nicio scuza "enoriasilor", pur si simplu lipsa de informare si de intelegere a faptului ca credinta nu are nicio legatura cu religia, acolo duce-la asteptarea ca minunea sa se scurga biblic din Ceruri.
Idioti nu sunt cei care manipuleaza masele, pentru ei, pana la urma toata lauda ca au o asemenea forta psihologica, ci cei care se lasa manipulati.

| MeScorpion explică:

Mersi Lora. mai astept pareri.

| MeScorpion explică:

@fanaticdupatine
Inteligenta alegere.

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Preotul e parsiv, o face pentru bani! Oamenii sunt complet nebuni, schizofrenie in masa! Auzi tu, sa le dea a 10-a parte din pensie si culmea unor brazilieni!
Au prezentat 3 cazuri diferite, parca. Si cate or mai fi in tara asta!

Răspuns utilizator avertizat
| ELLSSA a răspuns:

Da draga scorpionulehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da laughing oamenii aia au dat dovada de muulta prostie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Nu ma uit niciodata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Azi nu, ah, am baut, stiam ca o sa fie editie speciala cu si despre fanatici. Dumnezeu ma iartabatting eyelashes

| LavsKitty a răspuns:

Da. straight face
exorcizari straight facelaughing

| Contact a răspuns:

Da si puteti viziona si voi Romania te iubesc online aici. http://www.la-film.biz/publ/romania_te_iubesc/3

| Roxx_8537 a răspuns:

Da. Exorcizariiiii :]] =D
ce urat facea baba aia :]]

| Alinnutza07 a răspuns:

Din pacate nu.am fost ocupata :D intra si tu aici pls http://midnight-pearl.blogspot.com

| Marci a răspuns:

Da m-am uitat a vorbit despre taxele pe care le iau popi ca ziceau la lume ca i vindeca d boli d astea si le lua bani djaba

| allesya_3713 a răspuns:

Ma uit la romani si ma cutremur
cum pot sa fie atat de creduli?
cum pot sa isi duca lingura pe dupa cap pentru a manca in loc s-o duca direct la gura?
pai ce nevoie ai de preot ca sa ajungi la Dumnezeu, cand ai acces direct prin Isus Hristos? domnilor pentru a ajunge la Dumnezeu nu este nevoie sa dai ocol pe la sfinti, mai ales daca sunt oameni nascuti din barbat si femeie, deci oameni marcati macar de un pacat

| allesya_3713 a răspuns:

As mai vrea sa stiu cum pot intra in posesia acestui material pentru a-l viziona si altadata?

| baptistul a răspuns:

Am vazut si reportajul este facut sa socheze omul ca traim in tara dan diaconescu SENZATIONALUL nu a fost facut profesional ca in orice lucru este o parte buna si o partea aici in cazul de fata sa arata partea urita pentru ca sunt oameni care fac aceste lucruri pentru banii este adevarat dar sunt sunt si oameni sunt cinstiti si care au o credinta curata adevarata in dumnezeu acesti oameni care au foame de bani nu conteaza in ce lovesc si daca lovesc in dumnezeu nu le pasa dar va intreb daca il scoatem pe dumnezeu din viata noastra mai avem noi repere morale in viata?