Da :X e superba emisiunea. ma uit mereu la ea si ma impresioneaza de fiecare data. chiar exista miracole
Pai cred ca m-as fi uitat dar din pacate eu nu mai prind programul Zone Reality (nu stiu de ce).
)) Buna gluma asta...pai astfel nici nu ar exista oameni bolnavi. Si cum ramane cu faptul ca Mos Craciun nu intervine in vietile oamenilor.
Nu am vazut asta cu oamenii ca ling icoane si se roaga si sunt vindecati, in schimb am vazut bebelusi care ard de vii in maternitati, copii fara de pacat care mor in diverse accidente, femei nevinovate violate... unde ziceai ca e tipul ala...ah am inteles, bebelusii aia de la Giulesti nu se rugasera la vedenii si i-a lasat sa moara.
Apropo de asta, am vazut la protv acum 2 zile acel accident cu autobuzul care avea viteza. Se vedea pe camerele de filmare. Oamenii stateau in autobuz si se tineau de acele bare. La un moment dat autobuzul trece pe langa o biserica. Majoritatea pasagerilor incep sa se inchine, logic iau mainile de pe acele bare. In secunda urmatoare autobuzul loveste stalpul si singurii raniti au fost naivii care se inchinasera pentru ca aveau mainile ocupate sa se umileasca in loc sa se tina, sa aiba stabilitate.
Foarte tari sunt si cei care scapa din accidente cu 190 de morti si 3 supravietuitori. Ce spun aia 3, e un miracol! Multumesc lui Linsus! Dar nu zice nimeni nimic de ceilalti 190. Aia cui ar trebui sa multumeasca ca au murit in chinuri?
Simple, ai un raspuns la problemele astea?
Stii ca pe Discovery este o emisiune cu fantome? De ce nu crezi si in alea?
Rugaciunea facuta cu credinta va mantui pe cel bolnav, si Domnul il va insanatosa; si daca a facut pacate, ii vor fi iertate. Iacov 5:15.
Aceste minuni sunt adevarate, personal cunosc un caz real, cand medicul nu a mai putut face nimic atunci a interveni Dumnezeu si a vindecat in stilul Lui caracteristic printr-o minune.
Nu e nimic imposibil in asta, prin credinta si ragaciune s-au corectat structurile energetice si vindecarea a venit. Eu cand ma sint rau, fizic sau spiritual incep sa ma rog si in majoritatea cazurilor imi trece.
@ramona, nu se moare daca un autobuz intra intr-un stalp decat daca autobuzul e de plastelina.
Chiar vrei sa cred ca au murit 190 de oameni dintr-o lovitura intr-un stalp?
F.Y.
Dumnezeu face minuni si astazi.Trebuie sa te increzi in El.Sotul meu a fost vindecat de Dumnezeu(chiar daca medicul nu i-a mai dat sanse de viata)si colegul sau (caruia medicul i-a dat mai multe sanse)a murit. Dumnezeu asculta rugaciunile facute cu credinta! Asculta marturia lui pe Vieti Transformate Gicu Stoica.
Dumnezeu l-a vindecat si pe tatal meu. De o durere la glezna de la care nu putea mergea.Amin!
AvalohAlyn întreabă: