Nu imi e frica de moarte. Stiu ca intr-o zi va suna telefonul ca s-a dus mama-mare, care are aproape 90 de ani acum. Ca se va duce tata, care, deja jumatate paralizat, e jumatate mort. Ca intr-o zi va pleca si mama. Apoi sper sa urmez, firesc, eu. Dar daca nu va fi asa, ci altfel, stiu de pe acum ca nimic nu e intimplator si prin asta trebuie sa trec. Nu o sa ma mai intreb cu disperare: de ce mie? Sunt lectiile mele, crucile mele de dus. Ma stiu cu moartea bine, iar proximitatea ei m-a facut doar exceptional de viu.
Mai bine sa mori ca un om bun si sa stii ca ai trait si ai adus fericire in sufletul oamenilor decat sa traiesti ca un om rau bun cu multa ura.
Trebuie sa traim viata la maxim, sa facem din fiecare clipa o sarbatoare, sa nu ne fie frica sa indraznim!
Toata viata ne pregatim pentru moarte.
M-am referit ca viata asta pamanteana e foarte scurta si plina de greutati si ca in orice clipa poate veni moartea si te poate lua pe neasteptate poate nepregatit pentru intalnirea cu Dumnezeu..sau poti sa mori de tanar inainte e a te fi bucurat frumos de viata..Si am zis ca mi-e frica de asta, de a muri tanar, nepregatit.Mai am multe de citit si de invatat in aceasta viata..nu neaparat ca nu vreau sa fiu langa Dumnezeu.Dar El decide cand e timpul si mai ales viata asta a fost data si cu scopul de a te bucura de ea(NU in moduri negative ci pozitive, asa ca un exemplu simplu:sa te joci cu un animalut frumos, care iti place, e si asta o mica bucurie a vietii)
In fine am zis ca mi-e frica de moarte momentan.
Si v-am intrebat si pe voi daca va e frica daca ati muri acum.
Acum intelegi?
Salut.
Da, inteleg. Dar stai linistit ca daca mori si ajungi in Rai o sa stii tot despre Pamant si Univers.
Grabestete si pocaiestete daca esti credincios
Bafta!
Mi-ar placea daca e doar o perioada, ca avand corp, nu imi permit sa merg sa vad toata lumea, asta poate fi usor atacat, asa ca stau cuminte in zona de confort. Daca ai trai in alta dimensiune, existenta, plan, etc, cel mai probabil ai uita ce ai fost in viata asta, si atunci care e farmecul?
N-am stiut ca este in curte un anumit virus (stiam ca astia "traiesc" si 1000 de ani, fara gazda) si au fost primii catelusi pe care i-am tinut, nu stiam ce si cum cu puii de caine, asa ca fix la 3 luni, cand mama a incetat sa-i alapteze, adica sa le dea anticorpi, s-au imbolnavit. Popular boala se numeste jigodie. Mi-a ramas doar catelusa, dar intr-un fel e bine, nu puteam sa-i tin pe toti 4, si nu stiu cat de bine i-ar fi grijit persoanele carora i-as fi dat. Catelusa e asa cuminte ca o pap, tătă, tătă, tătă.
Fain.
Eu am un motan alb cu negru de 1 an jumatate...e febletea familiei
Sa o cresti sanatos si sa te bucuri impreuna cu ea(cu catelusa)
Eu am avut caine Beagle dar ala era caine de vanatoare si facea in casa prapad plus ca nu prea dormea noaptea si avea chef de joaca si alergat..pff
Dar acum cu motanul nu am treaba,doarme mult,mananca, se uita pe geam, se urca pe dulap, e linistit. Asa imi place, lenes si linistit ca mine
Alintatul si printul casei
Si noi avem o mâţă, dar nu imi place. A adus-o mâţa vecinului la noi si tatal meu "vaai, hai s-o tinem". Nici nu stiu ce e, dar ma enerveaza ca-i grasa, de lenesa; la fel, mananca, doarme, mananca, doarme, si mai face treburile pe trotuar. Mi-e si mila de ea, ca a prins-o cainele batran de coloana, de nu isi poate folosi picioarele din spate. Nu imi plac mâţele de fel, sunt niste pufosenii, dar cred ca sunt o rusine pentru neamurile lor, tigru, ghepard, leopard, leu...
Eu le ador.
Mai ales motanii..al meu are o fata si niste ochi de nevinovat ca iti vine sa ''il mananci''
Oricum motanul meu, Fulg se aseamana cu stapanul la comportament...=)
Http://bit.ly/1WjHNcE Pufulicia e fix cea careia nu i se vede fata. Pozele sunt din iulie 2014.
DE ce sa-ti fie frica de moarte? De ce sa-ti fie frica de ceva ce nu exista cat timp existi tu, iar cand ea exista nu mai existi tu?
Neeeeee...glumesc . Pararea mea e sa traiesti la capacitatea maxima.CE vreau sa zic e ca trebuie sa faci tot ce faci cat de bine poti
sa nu ramai cu gandul ca ai fi putut sa faci mai bine.Si bucura-te din orice. Orice e frumos si orice poate fi apreciat parerea mea...