| Victoria18 a întrebat:

Va e frica de moarte in cazul vostru, in cazul celor apropiati, in ambele cazuri sau in niciunul dintre ele?

10 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Cam da, pentru ca-mi place "aici".

| Freya1 a răspuns:

Mie frica sa nu mor in chinuri sau sa imi vad apropiati desfigurati in rest nu am frici legate de moarte

| JackR a răspuns:

"Nu de moarte ma cutremur, ci de vesnicia ei." - Alexandru Vlahuta

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

Nu mi-e frică de moarte sau cv nici de faptul ca la un moment dat cei apropiati se vor duce ( mai devreme sau mai târziu ). Până la urmă m-am obișnuit cu faptul ca toti ne ducem dar mai mult contează felul in care o facem ( cu capul sus sau ca ultima cârpă ) si ce rămâne in urmă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-mi face placere sa ma gandesc nici daca moare un necunoscut... Dar, in the end, ce ar putea schimba frica?

| m1dn1gh7 a răspuns:

O frica exista in fiecare, cine se minte ca nu ii e frica sa se imagineze cateva secunde cu un pistol la tampla. Nu pot sa zic ca ma tem mai mult sau mai putin de moartea celor dragi, ma tem de ce impact ar avea asta asupra mea.

| Raniaa a răspuns:

Nu.

| Nevroza a răspuns:

Nu mi-e frica happy

| sasaomulsubtire a răspuns:

Imi e frica in ambele cazuri. Dar nu de moarte. Ca a muri nu-i greu. ci ce va fi dupa ma infricoseaza avand in vedere viata pe care o ducem noi, unii dintre noi, in secolul XXI. Sa nu va fie frica de moarte! Dar sa fiti pregatiti, oricand!

| RickyxD a răspuns:

Imi e frica in cazul celor dragi. Oricum pana la urma toti murim. nu ar avea logica sa imi fie frica.