| Ady117 a întrebat:

Vă este frică când sunteți singuri în întuneric?
Afară să acasă...
Sunt curios!

Răspuns Câştigător
supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Deloc.

16 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Aproape un an am stat seara de seara in intuneric, cand am facut armata la graniceri. Si n-am patit nimic, desi adesea eram singurul om pe un cimp pustiu in miezul noptii. De ce sa imi fie frica? Si noaptea isi are frumusetile ei. Cerul instelat doar atunci il poti vedea, fulgerele ce brazdeaza cerul cand se apropie o furtuna sunt mai frumoase ca oricind.
A, ca aveam o arma incarcata la mine, si un ciine care sa imi tina companie? Dar ce poti face cu acestea cand vine bau-bau la tine happy happy happy?

| Ady117 explică (pentru cristi202):

Bravo, eşti curajos! Nu mulţi oameni au aşa curaj...

| RAY a răspuns:

Mie este frica ca îngheț dacă stau afara si devin om de zapada

| Ady117 explică (pentru RAY):

Și mie îmi e frică că îngheț și devin om de zăpadă, mă gândesc des la asta pe timp de iarnă...

| RAY a răspuns (pentru Ady117):

Esti mamifer, daca ai fi reptila nu ai putea sa isi menti temperatura

| WaterDrop a răspuns:

Mor! de frica.De obicei am mereu cu mine noaptea un cartof si doua fire ca sa alimentez lanterna de la telefon in caz ca apare o pana de curent.Am incercat si cu chipsuri dar nu merge, mai bine cu cartoful sau o baterie de masina.

| NGheorghe a răspuns:

Noaptea in casa degeaba sting lumina ca am lumina de la stâlp.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu,deloc

| brokxy a răspuns:

Da dar am fost si prin padure prin intuneric. Dar nu cred ca ne e frica de intuneric ci de ce s-ar putea ascunde in el.

| denisTiky a răspuns:

Cand eram mai mic voiam foarte mult sa merg la liceu militar (sa devin eu mare soldat) si ma plimbam in miezul noptii prin casa si ma uitam pe geam(supravegheam eu). Mie nu imi era frica dar gandeste-te ce creepy era daca trecea cineva pe strada si imi vedea fata in geam cum ma tot uitam eu asa fix pe unele chestii ((=

| Ady117 explică (pentru denisTiky):

laughing)) m-ai făcut să zâmbesc.
Chiar arăta super ciudat.
M-aș fi speriat de tine cred laughing

| Rihhana1 a răspuns:

Mie personal nu imi este frica in intuneric, intunericum inspira mister si te ajuta sa dormi mai bine.winking
Te sfatuiesc sa iti invingi teama!

| Ady117 explică (pentru Rihhana1):

Dar nu am spus că îmi e frică de întuneric, citeşte din nou întrebarea...
Ce te-a făcut să crezi că îmi e frică de întuneric?

| HatzzzJhonule a răspuns:

Nu deoarece fantomele nu există și dacă ar exista leas *** un pumn...

| Anilesse a răspuns:

Imi e frica in ambele cazuri. Si afara si in casa. cu toate ca n-am niciun fel de motiv

| Ady117 explică (pentru Anilesse):

Aceasta frică + mule altele sunt induse de către mediul în care trăim, de către societate. Dacă un copil se naşte şi nu aude niciodată în viaţa lui de BAU BAU, de FANTOME, de frică în general, evident că nu va ştii ce-i aia şi nu i-ar mai fi frică.
Deci nu cred că are de ce să-ţi fie frică. Şi ca să recunosc, mie încă îmi este un pic frică de când m-a atins cineva uşor pe picior, aproape de fund fix înainte să adorm, ori eram deja în vis, fiind prea obosit şi m-am trezit direct speriat fără să-mi dau seama. Oricum sper că nu te-am speriat cu această povestioară happy
Să nu-ţi fie frică noaptea pentru că, după părerea mea nu ai ce să păţeşti din moment ce eşti singură în cameră, corect? happy
Sper să îţi depăşeşti fricile oricât de multe ai avea.

Întrebări similare