Daca ar fi sa locuiesc acolo, nu. In niciun caz. E o zona destul de nesigura, nivelul economic lasa de dorit, iar cultura lor (actuala) e una ciudata (o imbinare ciudata de jeepuri care se plimba prin desert cu piramide antice).
Ca si turist, da, as pleca maine daca as avea cum. Doar ca sa intru in piramide. Ar fi singurul motiv.
Depinde in ce clasa esti. Mie sincer nu-mi place deloc si sunt in clasa a-V-a (a 5-a). Daca tie iti place tinete de ia si invata.
Nu îmi place.Nici ca situare geografică şi cu atât mai puţin ca istorie.Regii ăia au dat cantităţi uriaşe de aur pentru a-şi clădi o viaţă plină cu de toate şi de a-şi construi morminte şi de a le decora cu tone de bijuterii în timp ce restul oamenilor munceau pe salarii nimic.Dar...nu aşa a fost dintotdeauna, peste tot?
@Razvan asta e şi ideea în viaţa asta... După "mine" potopul.Adică ce mă interesează pe mine ce urmează, atâta timp cât eu trăiesc în lux.
Si mie imi place foarte multde cand eram micuta nu ca acum as fi prea mareDe mult visez sa merg in Egipt sa vad piramideledar nici buletin n`am
Si mie imi place foarte mult Egiptul. In materie de istorie este campionul absolut al istoriei. E primul stat din lume din istorie. Geografic nu mai vorbim. Poti face plaje in Mediterana, sau in Marea Rosie. te poti plimba cu barca pe Nil sau prin Suez.
Annaid întreabă: