Pai sincer mi-ar placea tare mult sa prind vremurile din trecut, cand barbatii erau barbati cu adevarat si femeile nu erau materialiste, cand un barbat trebuia sa-ti faca curte cateva luni pentru ca apoi sa fii iubita lui, si multe alte lucruri care faceau ca perioada aceea sa fie una care o sa ramana doar o amintire... e adevarat ca lucrurile erau mult mai grele la vremea aceea: banii, razboaiele. Dupa parerea mea, perioada aceea era plina de respect, nu desfraul care e in ziua de azi, deci da, mi-ar fi placut sa traiesc intr-o perioada trecuta, anii 1800-1900.
Cateodata as vrea sa prind vremurile din trecut deoarece suna frumos cand imi povesteste tatal meu cum era inainte sau bunicul meu, dar imi place si prezentul ca e multe tehnologie si e de mare folos si ajutor pentru om.
Nu imi place place prezentul dar nici trecutul nu e foarte stralucit.
P.S. îmi place cum ai pus la sfârșit paranteza de parca am fi avut indoieli
Imi place prezentul, dar totodata, imi doresc sa retraiesc unele chestii din trecut.
De ce m-aş gândi la un lucru imposibil? Când vei inventa o maşină a timpului, să mă întrebi şi pe mine dacă vreau să merg cu tine să mă uit prin gura unui dinozaur viu. Până atunci, nu-mi folosesc imaginaţia inutil. O seară frumoasă să ai.
De fapt, teoretic călătoria în timp este posibilă doar în trecut. Cu condiţia să depăşeşti viteza luminii, ceea ce momentan este tehnologic imposibil dar nu irealizabil.
Îmi place prezentul însă eu mi-aş dori să călătoresc în viitor ceea ce este, într-adevăr, imposibil din toate punctele de vedere.
Îmi place prezentul. Ar fi anumite lucruri pe care le-aş schimba la el dar nu cred că întoarcerea în trecut ar fi soluţia. Vreau să trăiesc într-o eră progresiv mai liberă, nu să mă întorc într-o societate şi mai îndocrinată decât azi. O seară plăcută!
M-as intoarce in timp sa-l impusc pe stalin... nu- pe Lenin mai bine pe amadoi