Se pune,Dar nu pentru generatia noastra,mai avem de asteptat putin pana cand noi maimutele o sa ajungem atat de evoluati incat mancarea o sa ne ajunga direct in gura fara sa ne miscam din pat,casa o sa se construiasca singura, Iar noi o sa stam comozi in pat, cu cine stie ce noi descoperiri.Suna bine?
Mi-ar place mie dar,din pacate,avem toti, sau ar trebui sa avem, o goarna care da desteptarea inauntrul nostru si atunci lasi orice tip de vegetatie indiferent daca sportiva in fata televizorului sau nu si o tai de nebun pentru ca nu te lasa singele obisnuit sa se "miste".
Am făcut ceva timp sport de performanță dar am făcut-o doar din plăcere, în schimb când ceva nu-mi place dar trebuie să fac acel ceva intervine lenea.
Nu-mi place lenea dar apare, totuși din punct de vedere fizic leneșă nu-s nici pe departe.
Eu fac munca de teren in proportie de 70%, asa ca, volens nolens, ma misc destul in timpul unei zile.
Sportul gen: Formula 1 sau WRC (world rally championship) sunt categorizate sporturi automovilistice. Tu esti barbat sau femeie?, ca nu-mi dau seama cine esti din poza.