Conform legii la a treia interventie asupra telefonului, din cauze tehnice, poti cere sa -ti dea banii inapoi.in rest iti pot da alt telefon dar aceeasi marca,sau o marca diferita dar la acelasi pret.ei nu au voie sa-si bata joc de cumparatori,dar nici cumparatorii nu au libertati depline in a foi lumea cu,da-mi marfa,ia marfa, nu-mi place, da-mi altul.
Daca nu ai un contract unde sa scrie ca il poti returna cred ca te zbati degeaba. Am inteles ca pentru unele produse ar fi un interval in care il poti returna, insa nu cred ca si dupa o luna. Ar trebuie sa scrie in legislatia din domeniul protectiei consumatorului, dar nu cred ca mai poti face ceva.
Citeste cu atentie contractul de garantie sau intra pe forumul siteului lor. Poate acolo gasesti ceva informatii. Fiecare firma are reguli diferite cu privire la produsele lor. De exemplu la e-mag poti returna produsul pana-n 30 de zile de la achizitionarea sa.
Ce rau imi pare.Si eu am un hiphone si il urasc, vreau Samsung mini galaxy.uite... daca nu il ai la abonament vinde-l tu.Interesul lor nu e sa iti dea banii inapoi.Cu vechiul meu telefon tot asa am patit, dar putin diferit.Eu l-am dus inapoi si am cerut banii deorece nu aveam semnal (era ZAPP) si nu au vrut sa imi returneze banii, mi au dat alt model si aceeasi poveste si am reincercat sa recuperez banii si pace.Acum bietul telefon sta prafuit intr-un sertar vechi///ce soarta cruda a avut...
Mare lucru ca esti dezamagit de telefon... Daca poti sa suni, sa fii sunat si sa mai bagi si cateva melodii pe el nu e bun? Daca nu poti sa il schimbi baga-ti ceva in el de telefon, mare tragedie...E doar un telefon.
Mda, am gasit, zice ca in 30 de zile trebuie, eu am depasit, am o luna si vrei doua saptamani...asta e, va trebui sa il vand...