anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog frumos sa intelegeti urmatoarele declaratii...Am un baiat pentru care ma chinui sa-l arunc in viata dar prin cea ce "vede"el dar din punctul meu de vedere as vrea sa-i ramina lui ceva material cistigat de mine...In acelasi timp am o nepoata care n-are nici o legatura de singe cu mine dar se intimpla sa fie cu mine si "ia"fara sa-i fie oferit ceva special mai mult de la mine.Are numai 2 anisori dar cind se trezeste prima chestie pe care-o cauta sint eu desi n-am facut nimic pentru asta si ma priveste cu ochii zimbind mereu si intreaba mereu de mine...Intrebarea mea pentru voi este cine merita in viata totul? Cine l-a cistigat singur sau cine a ajuns cu ajutorul altora?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E vorba de doua aspecte sau atitudini: sa lupti ca sa obtii ceea ce iti doresti sau iubesti si sa primesti neconditionat, doar datorita unui context (determinat de hazard, in cazul fiului!) genetic.
Daca unul lupta si celalalt primeste doar din cauza intamplarii, fara a mai lua in calcul alte aspecte, fara discutie, de meritat, merita cel ce lupta! Insa asta nu exclude posibilitatea ca ambii sa fie persoane de exceptie, corecte, generoase...atunci ce faci?
In viata ar trebui sa merite totul cel bun. Fondul conteaza enorm!

10 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Creator - creatura, raspunderea este obligatorie. Prima raspundere se indreapta catre "produsul' tau. TU si doar tu, esti cel mai apropiat de fiul tau, responsabil pentru el, restul... poate fi acceptat (NEPOATA) dar in limita resurselor ramase.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Amandoi copiii merita totul: dragoste, intelegere, suport material.

| anad a răspuns:

L-ar merita cel ce l-a castigat singur dar "nu-i colacul al cui il numeste ci al cui il dobandeste"!

auran
| auran a răspuns:

Eu as raspunde "cine l-a castigat singur", pentru ca stie sa aprecieze ceea ce castiga si nici nu-si ridica nasul mai sus decat il are... dar, fiind acici vorba si de fiul tau, trebuie si el propulsat chiar daca poate peste ani nu va recunoaste acest lucru...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu unul zic ca merita sa cistig la loto citeva milioane de euroi si fac si cinste. Va iau pe toti la un picnic prelungit pina peste noapte. Bea si maninca, fiecare cit poate big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu, fiul meu, nepoata, strain in coltul strazii va rog raspunsul vostru sa nu fie parte partinitoare, Tineti cont caci toti sintem oameni va rog.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In primul rand fiul tau, apoi restul. Fiind vorba de copilul tau si tin sa subliniez asta, va razbi mult mai usor in viata avand un pic de ""baza", apoi el va continua "constructia". Si cine stie, vei privi candva de sus panorama, fiind mandru ca tu ai pus "temelia".

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eh, nepoata abia are 2 anisori, mai asteapta, cu trecerea timpului isi poate schimba simpatiile laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vipera singura constructie a mea, ca om, se cheama castelul prabusirii.De ce ar fi fiul meu cel care sa continuie? Semn ca nu ar putea sa aiba propria lui constructie?

| demonel a răspuns:

Sincer cred ca ar trebuie sa stai mai mult cu nepotul tau ca el poate crede ca nu-l iubesti pe el care este ruda de sange si ai grija mai mult de nepoata
comunica ca asta este cea mai importanta legatura de familie daca nu comunicati intre voi legatura va fi din ce in ce mai scurta si baiatul vva incepe sa te uite

scuze ca sunt asa direct