Sunt prea mic si neinsemnat pentru a indrazni chiar si sa ma gandesc la asa ceva.cre ca lumea ar merge inainte, pamantul s-ar invarti la fel, insa de un lucru sunt sigur, si nici macar d-zeu nu m-ar putea contrazice:tu n-ai mai fi putut citi exact in acest moment, aceste randuri.
Pai iata TPU fara mine, m-au uitat aproape toti. Cami a facut un apel si de mine si-au amintit Ioanaa, Flory, Flav, Lia, Zbenguici, Fumi, Psiholoaga si Dr.BenZona, care mi-a si dat o fundita (adica m-a scos de la subsol si m-a urcat in top ). In rest dupa ce krapi, te uita lumea frate
Lumea? Lumea este plina de ura cu sau fara mine.
Eu incerc zilnic sa schimb cate ceva dar, parca nu reusesc. Lumea este din ce in ce mai rea.
Daca as muri, probabil ca oamenii s-ar gandi din cand in cand la mine, iar viata lor ar merge mai departe. Asa cum imi si doresc. Daca nu m-as fi nascut niciodata, lumea ar fi putin modificata fata de cum o cunosc acum, dar nu pot sti ce traiectorie ar fi avut viata celor apropiati.
Nu..nu pot! sau sa incerc...Probabil ca lucrurile isi vor lua cursul normal, si in putin timp voi fi data uitarii.
...Ma gandesc ca este exact ca la televizor, cand nu ma uit eu, programele isi vad de treaba lor, unii canta, altii plang...mai ploua, mai vine un nor de UV... Mi-ar place sa cred ca un pic din trecerea mea pe acilea ar fi in stare sa schimbe ceva, asaa, in cercul cel mai apropiat, adica, uite, macar al puricelui care ma ciupeste acum!
Deci nu pot sa-mi inchipui asa ceva, cum sa nu exist eu pe lumea asta? hai ca glumeam.In raport cu tot ce exista pe pamant, nu valorez nimic, sunt doar o umbra in plus.Acuma,gandindu-ma la cei apropiati mie... poate parintii mei ar fi fost mult mai fericiti daca eu nu existam, dar, totusi, o am pe prietena mea cea mai buna care tine la mine si stiu ca intr-o buna zi imi voi gasi si sufletul geaman.Cam atat. Poate pentru perechea mea, voi insemna ceva, cine stie? Voi putea intr-un fel sa-i schimb viata, sa-i fac o familie, sa-l fac fericit.