anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va salut! Am auzit ca a fost o batalie a romanilor cu rusii parca, cand rusii au venit beti chiori la lupta si au fost rupti de romani.Va rog sa numiti lupta, anul si sa dezvoltati un pic big grin.Multumesc

Răspuns Câştigător
| harciog a răspuns:

Erau poate numai citiva dezertori ametiti de foame iar romanii ametiti de glorie mai ceva ca acei cavaleri ai regelui Arthur, le-a inflorit numarul incit sa se creada ca era toata armata Rusiei.Ce dreacu incepeti sa credeti toate legendele?

3 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Daca tu crezi ca noi romanii puteam sa-i batem pe rusi, chipurile ca erau "beti chiori" eu imi tai capul sa jucati fotbal cu el. Pe rusi nu i-a putut invinge Germania care a declansat cele doua razboaie mondiale si s-a batut cu aproape toata planeta si tu vii si spui ca i-am batat noi. Vand capre, nu vrei una?

| ExistaMosCraciun a răspuns:

E vorba de meciul de rugby dintre Dinamo si echipa Georgiei, prin 2009 parca s-a intamplat, dar aia nu erau beti. A fost misto ca a trebuit sa ma duc la toti ranitii ( ca aveau asigurati si trebuia sa isi ia banii), am vazut picioare atarnate de tavan, inclusiv poze proaspete cu mana ce tocmai fusese muscata, a unuia dintre ei ( atunci am aflat si eu ca muscatura de om e cea mai periculoasa din toate tipurile de muscaturi posibile).
Meciul cu totul a durat vreo 5 minute si s-a lasat cu suspendarea a juma' de echipa.

| hate1t4ll a răspuns:

Salut,voi incerca sa dezvolt cat pot de mult acest subiect ce,sa fiu sincer, mi-a captat toata atentia prin subiectul bine definit si importanta istoria de care da dovada.
Bun, sa incep:
A fost o batalie.

The End