Am link spre blog unde am dat numele real şi la detaliile profilului am de asemenea numele real şi oraşul de reşedinţă.
Însă, pe de altă parte, nu mă simt ameninţat. Dimpotrivă, mai în siguranţă mă simt ştiind că mi-am declinat identitatea.
De ce acest nick? Pentru că-mi place cultura scandinavă iar în islandeza veche "kongeriket" este prescurtarea de la "den konge jag til alletidemennesker" şi înseamnă "statul sunt eu".
Numai bine.
De ce m-as teme sau ascunde, asa am prenumele, Danut( de alint ca pentru cel normal nu am gasit loc).
Siguranță...viața reală e locul unde ar trebui să te întrebi asta, nu spațiul virtual.Aici...aici ești cine vrei, însă realitatea face diferența.
Eu...eu mi-am pus nick-ul ăsta pentru că am văzut cre(ș)tinii ăștia cum instigă la pocăință, iar eu fiind ateu...
N-am nici un interes să mă ascund în spatele unui nick, singurul motiv pentru care nu mi-am pus numele meu și poza mea la avatar este că nu vreau să fiu cunoscută de toți proștii. Oamenilor inteligenți, interesanți sau cu gusturi bune le spun ce vor depre mine, numai să mă întrebe.
De ce mi-am ales acest nick? Pentru că exprimă ce simt eu față de sistem și pentru că este titlul unei melodii care-mi place.
Nu am niciun motiv sa ma ascund in spatele unui nickname. Pe site-urile unde am un nickname mai ciudat este pentru ca asa mi-a placut sa mi-l fac la momentul respectiv. Nickname-ul de aici este format din prenumele meu si zodia in care sunt nascuta. Deocamdata cel putin, nu stiu daca se poate sau nu schimba, dar daca voi avea chef de un altul, voi incerca sa mi-l schimb.
Uhm.cred ca ma simt destul de in siguranta in spatele nickului. Daca. cauti, vei gasi o intrebare, unde multi si-au expus date personale [subsemnatul inclusiv], poate te intereseaza numele meu .
De ce acesta? Nu stiu.Mi-l schimb periodic.
Nu m-am ascuns niciodată în spatele nick-ului. Sunt sătulă de şmecherii ăştia de tastatură. Acum serios, omule, ce ţi se poate întâmpla? Auzi... siguranţă. Şi nick-u' actual (Infraverde) e primul care mi-a venit în minte (îl văzusem acum ceva timp pe un blog).
Mi-am ales acest pseudonim pentru ca ma reprezinta si nu mi-e rusine de cum ma cheama si de ceea ce sunt.
De ce nu m-aş simţii? Vezi tu în spatele nick-ului adresa mea sau alte date perso-anale?
Nick-ul e un derivat de la porecla mea dacă chiar te-ntereseşte
Fiindca ne protejeaza identitatea si putem sa vorbim liber. Unii din pacate, inteleg gresit aceasta libertate.
Da. Pentru că prezintă o parte din lucrurile ce-mi plac pe lumea asta, într-un fel mă reprezintă Şi evident, nu spune nimic personal despre mine gen nume, adresă, etc.
Nu trebuie sa te simti in siguranta in spatele unui nickname. nickname-ul trebuie doar sa iti placa tie. sa te simti bine cand il auzi, si sa stii ca esti tu . de ce acest nick pentru ca m-am obisnuit cu el, il am de foarte mult timp.si m-as simti ciudat daca l-as schimba.
Nu.Si nici nu vreau sa ma ascund dupa el. De aceea nick-ul meu este chiar numele si prenumele.
Nu pot sa spun sa ca ma ascund dupa nickname, de parca fara nickname sunt un nimeni. "Crisis" este doar un cuvant care ma caracterizeaza, in engleza inseamna criza sau moment crucial.
Sigur că mă simt în siguranţă, pot să înjur pe cine vreau, când vreau, fără să ştie nimeni cine sunt.
Mu(e Băsescu, Mu)e TPU.
Da atat timp cat in calculatorul meu nu exista virusu tdl4.asta este un virus informatic
Nu in siguranta, dar l-am ales inca de mic (pe la vreo 7 ani cred) - din "plagues God sent over the people of egipt"...si de atunci tot plague am ramas
Pai daca avem o problema incercam sa gasim raspunsuri aici pe site. Si sincer nu as vrea sa vada cei cunoscuti care e problema mea, iar apoi sa rada de ea.
Cateodata da. Adica daca ai o problema de care nu vor sa stie cunoscutii atunci aceasta solutie este ok . Atata timp cat nu dai informatii despre tine
Nu neaparat că mă simt în siguranţă, dar e mai bine decât să îţi expui numele ca să te cunoască lumea, de parcă ai fi mare vedetă. Uneori aş vrea ca TPU să fie doar un loc într`un oraş unde se adună lumea ca să discute, aşa nu ai mai vedea toţi cretinii de 11 ani care îşi caută iubirea vieţii şi disperă lumea cu idolii de rahat pe care îi au.
De ce acest nick? Pentru că e o prescurtare dată de cea mai bună prietenă la numele meu [Jho] şi pentru că bineînţeles îmi place enorm Eminem, doar de aia am numele melodiei pe acolo [Underground].
@razvanflorea
Tu de unde ai venit retardule? Te vezi mare cre[ş]tin de faci lumea satanistă, băi acesta? Răspunde la întrebare şi taci.
Baftă`!
Da, pentru ca sunt atat de fricos incat nici macar nu scot vreun sunet pe TPU, doar tac si... tac.
Am facut nenumarate invitatii la o discutie barbateasca celor care-mi trimit mesaje obscene si pline de amenintari cu "ruperea capului". Am postat si adresa pe TPU (verificabila), dar... surpriza! Cred ca in momentul luarii deciziei, s-a trezit latura feminina din cei care ma amenintau si au cam tacut Astia sunt gladiatorii analfabeti si muritori de foame ai net-ului, adica "jmekerii"!
In alta ordine de idei, nick-ul meu reprezinta denumirea in limba germana a Brasovului. L-am ales pentru ca imi iubesc zona, mai mult decat orice zona din lumea asta.
P.P. M-as simti mai in siguranta daca as putea rupe LIVE cateva degete "atentatorilor" la integritatea mea corporala Hai sa traiesti, si ramai istet!
Normal pentru ca nu dezvaluie nicio data personala de-a mea.
Mi-am ales acest nume intai pentru ca imi placea felul in care suna. De fapt, inainte ma chema Meduza, dar era stupid numele. Si m-am gandit asa: jelly fish, jelly, jelli.
Intre timp, i-am gasit alta semnificatie: observand ca ma cert cu multi si le reprosez diverse lucruri m-am trezit cu o replica de genul "u jelly?" adica daca mi-e ciuda. Iar numele e ironic acum, reprezinta ceva de gen "mi se rupe daca spui lucrul asta, eu stiu ce sunt sau nu".
Nu mă ascund în spatele nick-ului. Sunt o mică narcisistă şi trebuie să recunosc faptul că sunt atââât de dulce Joke. :*