| RuxandraBianca a întrebat:

Va uitati la extraterestrii antici pe history? ce parere aveti despre aceasta emisiune? eu ma uit pentru ca aflu lucruri noi, pentru ca imi intaresc unele convingeri sau ipoteze dar nu cred absolut deloc ca au venit extraterestrii in trecut pe planeta noastra cu ozn urile lor cu tot. pur si simplu nu cred acest lucru. in multe situatii cercetatorii dau vina pe aceste chestii, extraterestre. probabil exista alte forme de viata pe alte planete, in alte sisteme sau galaxii, nu zic nu. in biblie nu scrie ca Dumnezeu s-a oprit din a mai crea deci admit posibilitatea aceasta. dar, revenind unde unii dau vina pe forme de viata ce cu siguranta nu au ce cauta la noi pe planeta, eu dau vina pe satana. el a facut multe nenorociri pe terra si prezenta lui se vede il unele locuri blestemate unde se intampla lucruri stranii.
in concluzie eu cred in intraterestrii, cred ca satana e in centrul pamantului dar si la suprafata lui si el e responsabil pentru toate chestiile rele care s-au intamplat si inca se mai intampla. acum va rog nu-mi sariti in cap ca zic prostii, pentru ca nu zic si pentru ca a fost doar parerea mea. astept si opiniile voastre.
p.s. scuzati categoria, dar cred ca e cea mai potrivita.

32 răspunsuri:
| thealchemist a răspuns:

E adevarat ca din punctul de vedere al Bisericii "extraterestrii" sunt demoni.
daca asta e adevarat sau nu e insa o alta problema.

| AnonimAlex23 a răspuns:

Eu ma uit si este ft interesant.Eu credd in extrateresti, ca na uitati-va cate dovezi sunt