anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va vine sa credeti ca exista oameni in lume care chiar cred ca pe
21Decembrie va veni sfarsitul lumii?laughing
Unii chiar au de castigat de pe urma acestor oameni naivi..De la Buncare de vanzare la pana la talismane care cica te protejeaza de...ce? ...si de cine?laughing)

ok recunosc si eu credeam in sfarsitul lumii dar asta se intampla cand eram copil prin 2000 dar acum ..parca sa ajuns prea departe mult prea departe.laughing

Ps:Sper din suflet ca aici pe acest site nu exista nici o persoana care sa creada intr un astfel de basm. ok?

32 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

De ce te miri, atata timp cat se crede in povestile biblice, potoape, armaghedoane, diavoli, iad si ce-o mai fi scris pe acolo.

| AvalohAlyn a răspuns:

Eu m-am documentat foarte bine si am ajuns la concluzia ca nu sunt dovezi cum ca va fi sfarsitul lumii ci doar niste schimbari la nivelul psihic, spiritual, climatic, planetar etc.Mayasii incheie un ciclu dar incepe altul nou, cu niste schimbari.Deci teama ca nu se va intampla nimic rau, poate bine.

| Holocaust a răspuns:

Stii ce mi-ar placea mie? Sa-i trolleze astia de la Electrica pe idioti si sa fie o pana de curent macar pentru 30 de minute.Panica totala, iti spun.

Răspuns utilizator avertizat
| WR104 a răspuns:

Nu-i de gluma cu asa, poate se gandesc oamenii ca daca pe 21 e sf lumii pot face orice ca oricum nu mai conteaza si se apuca sa faca prostii.
Razi de ei dar nu ti-as dori sa te intalnesti cu unu care e convins 100% ca mai are de trait cateva zile.

| Seby90 a răspuns (pentru WR104):

Fi sigur ca vor exista rascoale, furturi in masa si rioturi. Sinucideri si cam tot ce te gandesti ca este rau.

| WR104 a răspuns (pentru Seby90):

Intodeauna, cel putin in ultimii ani, au fost astfel de amenintari cum ca ar urma sa fie sfarsitul omenirii si s-au mediatiat foarte mult aceste subiecte care cred ca au o tinta si nu-i greu nici sa-ti dai seama de unde vin ele, aceste zvonuri.

| VadTot a răspuns:

Si pana la urma cine sunt acesti Maiasi? Unde Pot citi mai multe despre ei?

| VadTot a răspuns:

Ha,interesanta foto.Seama cu ai nostri doar ca astia din foto. sunt mai curatilaughing)

| MarianWLF a răspuns:

Pana la urma platesc din banii lor nu din ai mei dar uneori ma amuza ce mare poate fi prostia omeneascalaughing

| WhatheWow a răspuns:

Pai cum adica sa nu creada dragule, tu nu vezi ca intrebarile legate de acest subiect sunt tot mai frecvente? Nici nu mai citesc intrebarile postate ci le repeta la nesfarsit ca niste apucati. E ciudat unde poate duce isteria de masa. Ma intreb cum vor dormii in noaptea de 21?! laughing Ca iepurii, cu ochii deschisi si tremurand la gandul ca nu se mai pot bucura de averile adunate! Aiurea, caci atunci cand vor realiza ca nimic nu s-a intimplat, vor fi ca si cum s-ar fi nascut din nou; in aceeasi stare de prostie bine inteles!

| VadTot a răspuns (pentru WhatheWow):

Prostie prostie dar prostia asta a cuprin intreg mapamondul.
De CE? A "nebunit lumea?crying

| WhatheWow a răspuns (pentru VadTot):

De frica; a innebunit de frica!

| VadTot a răspuns (pentru WhatheWow):

Stii ma tot gandesc la cei 588 de parlamentari ai nostri. oare nu pot ei sa amane sf lumii pana dupa Craciun?laughing

| WhatheWow a răspuns (pentru VadTot):

Nu stiu ce sa zic, iti inchipui ce frica au in ei, tocmai acum sa le vina sfarsitul, cand au fost alesi? Saracii, sa sfarseasca mandatul inainte de-al incepe! laughing

| Seby90 a răspuns:

Presedintele australiei a dat un interviu in care le spunea tuturor la revedere. Unii chiar o iau in serios.

| Brigaela a răspuns (pentru Seby90):

Presedintele Australiei nu exista. Australia este condusa de regina Elisabeta a II-a.

| Brigaela a răspuns (pentru Seby90):

Ignoranta nu are legatura cu graba.

| VadTot a răspuns (pentru Brigaela):

Va rog Mult fara chat la mine pe pagina

Va multumesc!

| Brigaela a răspuns (pentru VadTot):

Incearca sa faci diferenta intre o discutie de bun simt si chat, te rog. In plus, e doar intrebarea ta, nu pagina ta.

| Hombre a răspuns (pentru Brigaela):

Australia face parte din Commonwealth si seful acestei organizatii de state este Elisabeta a II-a implicit sefa statelor componente, dar functia este simbolica. Australia este condusa de primul ministru.

| Brigaela a răspuns (pentru Hombre):

DEci oricat de grabit ar fi cineva, nu poate zice: presedintele Australiei.

| Hombre a răspuns (pentru Brigaela):

Sa speram ca de acum inainte stie, pardon... nu se mai grabeste.

| Zenit313 a răspuns:

Oameni buni Mayasii Nu au spus ca va fi sfarsitul lumii.
Ei au prevestit o SCHIMBARE!

| Flaviucu a răspuns:

Scuze dar exista persoane care cred. Acum 10 minute am vazut o intrebare de genu " Ce sa fac? Mi-e frica de Apocalipsa! Vreau sa ma omor!", iti dai seama nu? Japonezii se imbogatesc cu lumanari.

| VadTot a răspuns (pentru Flaviucu):

Crede ma ca prin 2000 eram extrem de speriat si inainte...cu cativa ani chiar am crezut. credeam cu tarie.cu mintea de copil de pe atunci, Nu prea aveam cu cine sa vorbesc.sau chiar daca vorbeam tot nu ma convingea.Dar In prezent vad oameni maturi care chiar cred ca pe 21 sf lumii va veni unii mililonari si au cumparat deja buncare.laughing)Sincer sa fiu as cumpara si eu unul Doar sa l vand pentru data viitoare.laughing)

Răspuns utilizator avertizat
| BBEgirl a răspuns:

Oamenii sunt naivi si daca un aiurit se trezeste si tipa disperat la tv ca vine sfarsitul lumii foarte multi il cred, se sinucid si alte chestii idioate. Numai Dumnezeu stie cand si cum o sa fie toata debandata asta.

| Siidney a răspuns:

Buna,luxul si prostia se platesc

| VadTot a răspuns (pentru Siidney):

Dar Mai ales Prostia.laughing

| zeulvieru a răspuns:

De prea multe ori s-a zis ca o sa fie sfarsitul lumii astfel incat nici macar un credul ca mine nu mai crede in asa ceva