De ce te miri, atata timp cat se crede in povestile biblice, potoape, armaghedoane, diavoli, iad si ce-o mai fi scris pe acolo.
Eu m-am documentat foarte bine si am ajuns la concluzia ca nu sunt dovezi cum ca va fi sfarsitul lumii ci doar niste schimbari la nivelul psihic, spiritual, climatic, planetar etc.Mayasii incheie un ciclu dar incepe altul nou, cu niste schimbari.Deci teama ca nu se va intampla nimic rau, poate bine.
Stii ce mi-ar placea mie? Sa-i trolleze astia de la Electrica pe idioti si sa fie o pana de curent macar pentru 30 de minute.Panica totala, iti spun.
Nu-i de gluma cu asa, poate se gandesc oamenii ca daca pe 21 e sf lumii pot face orice ca oricum nu mai conteaza si se apuca sa faca prostii.
Razi de ei dar nu ti-as dori sa te intalnesti cu unu care e convins 100% ca mai are de trait cateva zile.
Pana la urma platesc din banii lor nu din ai mei dar uneori ma amuza ce mare poate fi prostia omeneasca
Pai cum adica sa nu creada dragule, tu nu vezi ca intrebarile legate de acest subiect sunt tot mai frecvente? Nici nu mai citesc intrebarile postate ci le repeta la nesfarsit ca niste apucati. E ciudat unde poate duce isteria de masa. Ma intreb cum vor dormii in noaptea de 21?! Ca iepurii, cu ochii deschisi si tremurand la gandul ca nu se mai pot bucura de averile adunate! Aiurea, caci atunci cand vor realiza ca nimic nu s-a intimplat, vor fi ca si cum s-ar fi nascut din nou; in aceeasi stare de prostie bine inteles!
Presedintele australiei a dat un interviu in care le spunea tuturor la revedere. Unii chiar o iau in serios.
Oameni buni Mayasii Nu au spus ca va fi sfarsitul lumii.
Ei au prevestit o SCHIMBARE!
Scuze dar exista persoane care cred. Acum 10 minute am vazut o intrebare de genu " Ce sa fac? Mi-e frica de Apocalipsa! Vreau sa ma omor!", iti dai seama nu? Japonezii se imbogatesc cu lumanari.
Crede ma ca prin 2000 eram extrem de speriat si inainte...cu cativa ani chiar am crezut. credeam cu tarie.cu mintea de copil de pe atunci, Nu prea aveam cu cine sa vorbesc.sau chiar daca vorbeam tot nu ma convingea.Dar In prezent vad oameni maturi care chiar cred ca pe 21 sf lumii va veni unii mililonari si au cumparat deja buncare.)Sincer sa fiu as cumpara si eu unul Doar sa l vand pentru data viitoare.)
Oamenii sunt naivi si daca un aiurit se trezeste si tipa disperat la tv ca vine sfarsitul lumii foarte multi il cred, se sinucid si alte chestii idioate. Numai Dumnezeu stie cand si cum o sa fie toata debandata asta.
De prea multe ori s-a zis ca o sa fie sfarsitul lumii astfel incat nici macar un credul ca mine nu mai crede in asa ceva