Acolo o sa ne intoarcem si noi dupa distrugerea civilizatiilor intr-un conflict nuclear.
Daca mai supravietuim
Mai tu esti pe craca ta,? Te-am intrebat "De ce involutie vorbesti"? Si tu ce ai raspus?
"--care evolutie? ca am ajuns sa credem in prieteni imaginari si in anul 2013?
"LA Mos craciun, zana maseluta, alah, zeus, thor, dumnezeu etc...
Ce legatura are asta cu ce te-am intrebat? Vorbeste de involutie daca ai ceva de spus, daca nu taci.
Pai eu ti am raspuns tie omule='Asta confirma evolutia omului, tribul nu stie de Dumnezeu, Adam, Eva, si Isus.'...si eu trebuie intreb unde vezi evolutia omului? tribul nu stia de dz mie unul mi se par mai destepti decat unii din lumea civilizata care cred in dictatori celesti
Clar naspa e ca unii au involuat si sunt tocmai aia care ne conduc...
http://www.youtube.com/watch?v=qL1A1fCRaaA
Asta a fost un conducator adevarat---http://www.youtube.com/watch?v=zo5OwuryDfo
Lasand la oparte chestia cu dictatori celesti, omenirea a evoluat foarte mult, comparatia o avem in diferenta dintre tribul respectiv ( in care situatie si noi am fost in urma mii de ani. Acum in ziua de azi ca anumite forme sociale si "dictatori celesti" nu ne convine, asa e alta mancare de peste. La atata populatie structurata pe, natii, tari, triburi, religii, sisteme sociale e firesc sa fie framantari si ciocniri sociale. Tribul respectiv era o mana de indivizi izolati total, structurati din punct de vedere social la indemana si oferta in excusivitate a naturii din care lipseste cu desavarsire problemele lumii avansate tehnologic. Activitatea zilnica a lor era procurarea haranei si frecatul mentei. Contactul cu lumea noastra daca va continua le va schimba radical modul de viata si implicit apare si alte probleme care in mod natural ei nu le aveau.
Multe din problemele noastr sunt cauzate tocmai de promovarea religiei in masa omului ii e frica sa se cunoasca pe sine sa si asume responsabilitatea pentru ce e, uneori ma gandesc ca din multe pct de vedere triburile ale traiau mai bine decat unu care sta intr o garsoniera la etajul 7 in buc..macar la chestia relatioa cu mediul inconjurator am pierdut o, e din ce in ce mai putin prezenta in viata noastra
E-i aşa superb? O gaşcă de băştinaşi trăiesc ca în paleolitic şi mor de tot felul de boli.
anonim_4396 întreabă:
XatomisX întreabă: