Si eu spun exact la fel,stiu dar nu sunt sigur pe ceea ce stiu in concluzie nu stiu nimic sigur,mai bine nu sti nimic decat sa stii toate si sa nu sti nimic, recunoasterea te face moral macar, pentru mine fiecare care salveaza o viata e cel mai inteligent om, din pacate nu preciem viata de parca am avea doua, apreciez pe adevarati genii ale medicienei si uni care lucra 12 ore pe zi sa descopere noi tratamente aia sunt geni respect lor, inteligenta e relativa si eminescu a fost nu?
Nu stiu in ce fel de cercuri de cretini o arzi tu, pentru ca eu n-am auzit niciodata tampenie cum ca x ar fi cel mai inteligent om.
Si nu exceleaza toti intr-un anume domeniu. Uita-te in jur in tara asta de ca.t. Tii se pare tie ca sunt cumva prea multi inteligenti in jurul tau si te desconsideri cu fiecare pas pe care-l faci? Ce vezi in jur sunt doar prosti, imbecili, pitipoance si cocalari. Nu-mi inspira prea multa inteligenta.
Si oricum, inteligenta e un subiect tardiv pentru anul in care suntem si unul irelevant pentru oricine. P-aici tragi sa mananci, indiferent cat esti de prost sau de destept. Asta cel putin la inceput, mai incolo nu stiu cum dracu' o fii, da' cum arata acum, nu sunt extrem de nerabdator sa vad ce m-asteapta mai incolo.
Daca te intereseaza atat de mult filosofia, cauta ceva filosofic, nu subiecte irelevante.
Si deja e tarziu si nu mai sunt deloc coerent. Daca vrei sa vorbesti chestiile astea, pe forum nu e un loc bun. Sunt prea multe de zis, la o bere ar fi o locatie mai buna pentru a vorbi chestii de genul.
Acolo comunici si nu ti se impletesc cuvintele si ideile in tastatura pentru simplul fapt ca sunt prea multe, apar una peste alta si ajungi ca postul meu inutil sa pierzi sirul si sa nu se mai inteleaga nimic.
Oamenii sunt limitaţi. Lucrează şi există în condiţii relative. Absolutul nu poate fi perceput decât la nivel de concept şi nici atunci. În citatul lui Socrate persistă o îndoiala: nu este pe deplin convins că-şi ştie locul în lume raportat la cunoaştere.
Am mai zis - o El stie foarte putin pe langa ce se va afla sau ca nici odata nici ce mai inteligenta persoana nu va afla decat 1% din ce exista in tot universul