Este o carte fictiva frate, un scenariu...cum poti sa intrebi la final,, suntem niste clone''?!
Si mie mi-a placut Spiderman cand eram mic...dar nu mi-am facut niciodata griji ca o sa ma intalnesc cu Rhino in drumul spre magazinul de paine .
PS: Din aceasta cauza m-am oprit si eu din scris exercitiile acelea fictive pentru ca observ ca nu mai faceti diferenta intre fictiv si real.
Nemuritori nu avem cum sa fim, e adevarat ca este posibil, dar trebuie sa pastram un echilibru in lume, daca toti am fi nemuritori (nu zic ca nu ar fi frumos) am fi atat de multi incat nu am mai avea resurse...
Ce e Permutation City? film, carte? suna ff interesant.
Nu stiu daca vreau nemurirea ..ma mai gandesc.
Da, s-ar putea sa fim niste holograme ale propriului "eu", cel real. O reflexie a eului nostru adevarat care sta undeva in lumea reala..hmm...lumea reala, cum suna.
Nu degeaba zicea cineva ca viata e doar un vis iar cand murim, ne trezim.
Am vazut aseara, din intamplare, un film la tv, nu-i stiu titlul, in care exista un grup de oameni spalati pe creier care furau amintirile oamenilor de la suprafata si le inlocuiau intre ele.
Inlocuiau identitatile astfel ca eu eram tu si tu eu. Interesanta idee...nu?
Creierul nostru da. Ne-a copiat o personalitate, un alt mod de gandire ce ne impiedica sa fim noi, ce nu ne lasa sa iesim din "lumea" asta din ce in ce mai rea.
Normal ca suntem niste clone, din pacate unele nereusite pentru ca nu semanam una cu alta
si sa fii o copie ti-ai da seama ca esti una?