| Alexandrinaa a întrebat:

Vi s-a intamplat vreodata ceva bizar, ciudat, ceva ce nu va puteti explica nici acum, ca o minune (gen fantome, sunete, miscari inexplicabile). Povestiti.

Răspuns Câştigător
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Da.
In cazul meu este vorba de vise.
Stiu n explicatii despre natura viselor, ca sunt produsul subconstientului..., cu toate acestea de multe ori cand visam ceva...se intampla ceva...bine sau rau, in functie de vis.
De exemplu, daca visam ceva urat, ploaie, furtuna, cu tunete si fulgere sau un caine bolnav pe care incercam sa-l hranesc..., aflam ca cineva din familia mea e bolnav, sau are o problema...etc.
Pe scurt, fara alte detalii, la mine este vorba de vise!
Repet, desi am in vedere natura lor, sunt multe vise avertisment, premonitorii, care nu au legatura cu temerile sau dorintele mele, le except pe acelea, a caror semnificatie o inteleg, referindu-ma strict la cele premonitorii, care imi arata in vis semne despre ce si cum are sa mi se intample in viitor, sau celor pe care ii cunosc.
De asemenea, in afara de vise, am o sensibilitate perceptiva, in sensul ca uneori simt asa ca ceva pluteste in aer... si cand ceva bine urmeaza a se intampla, din pacate mai ales cand ceva rau, urmeaza a se intampla.
Am asa o stare de neliniste, o agitatie, un tremur interior, si pana nu se intampla binele sau raul respectiv nu imi trece...
Nu stiu cum sa explic aceste stari, sincer, avand in vedere ca nu stiu dinainte ce si cum, ma agit si mai mult.
Din pacate simt doar iminenta unui eveniment, dar nu simt si ce va fi, bine sau rau, simt doar ca ceva se va intampla...si nelinistea este foarte mare.
Ma bucur cand evenimentul este fericit, si sunt devastata cand se intampla ceva rau...
Incerc sa ignor aceste stari, pentru ca ma nelinistesc foarte mult, mai ales ca, din pacate, aceste stari, pe care le am, au avertizat mai mult evenimente triste...
Alte fenomene, bizare nu am trait, cel putin nu inca, pana acum... Cand or fi s-or povesti!
Sper sa fie de bine!

31 răspunsuri:
eileen
| eileen a răspuns:

Sincer, nu mi s-a intamplat nimic inca...si nici nu ma astept la ceva straniu, pentru ca sunt foarte pragmatica.

assiris
| assiris a răspuns:

Gen fantome, sunete, miscari inexplicabile cu siguranta nu, la toate am gasit o explicatie. Sunt foarte rational fata de ceea ce se intimpla in jurul meu.

| juniper a răspuns:

Nup

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Mie nu mi s-a intamplat ceca bizar big grin decat un vis care a doua zi a devenit realitate.big grin

cristian
| cristian a răspuns:

Atata timp cat nu cred in bazaconii chiar daca mi s-a intamplat nu am sesizat nimic.

| hashe86 a răspuns:

Mie personal nu mi s-a intamplat. Familiei mele da si desi aceste fenomene stranii chiar exista(fantome, farmece s. a.) si chiar le-au trait cei din jururl meu, eu nu cred in ele sau nu cred ca mi se vor putea intampla mie tocmai pentru ca nu ma tem de ele. Cred ca daca stai departe de asa ceva si le ignori atunci nu te vor "ätaca".
Dar din nefericire exista toate aceste lucruri care pot afecta iremediabil viata cuiva, a unei persoane sau a unei intregi familii, cunosc cateva cazuri. Exista in jurul nostru forte si energii oculte de care nu suntem constienti.
Dar atata timp cat nu ne lasam afectati de ele suntem in regula.

auran
| auran a răspuns:

Da, cand a murit tatal meu, in locul unde obisnuia sa stea cand venea la noi in casa, se mai simtea uneori un miros de gaz. Sau s-a mai intamplat odata la mama acasa, in timp ce mancam la masa prajitura lui preferata sa simt miros de scrum de tigara desi in casa nu fuma nimeni.

| ICanLoveYou a răspuns:

Pai. da mi s-a intamplat
deci era seara (nu dormeam)stateam si ma uitam pe pereti si dintr-o data ma strangeau niste maini reci de gat si nu am mai putut respira si m-a tinut asa 1 minut pe urma mi-a dat drumul nu stiu ce mi s-a intamplat dar mi-e fricaworried:S:S:S:S

| ♣ Ma®®yE [;x] a răspuns:

Mi s-a intampalt ca un vis pe care l-am avut in trecut s-a adeverit. M-am speriat f. tare cand am vazut ca mi s-a prezis.Intr-un fel, mi-e frica de vise!sad

| ♣ Ma®®yE [;x] a răspuns:

Mie da.Am avut strania halucinatie ca un vis ce l-am avut in trecut a devenit realitate(o intamplare ciudata.nu mai retin exact). Mi-e firca de vise :-s

| alexam a răspuns:

Da, mi s-a intamplat ceva bizar, dar nu povestesc, pentru ca nu o sa ma creada nimeni, sau ati rade, ideea e ca eu cred in lucrurile astea, si cred ca au legatura cu sensibilitatea fiecaruia dintre noi de a le percepe sau nu.

| Diva a răspuns:

Da mi s-au intamplat multe

| zu a răspuns:

Da.adica am un pian mai mic si canta intr-o zi singur, normal ca ai mei, spun ca a cazut o veioza peste el dar nu cred.ca mi s-au stins becurile prin casa, la fel, ai mei spun ca s-au ars.mai aud asa sunete si oricat de greu mi-ar fi, incerc sa le gasesc o explicatie

| KagomeHigurashiLoveInuyasha a răspuns:

Poi...nu stiu cat de infricosator e dar pe mine m-a speriat! Oricum ar trebui sa o citesti plz! Sa-mi dai un msg dupa ce o sa o citesti sa imi spui cum ti s-a parut si sa stii ca e reala! Ma rog daca candva o sa creada bine si daca nu o sa creada tot bine.Acum sa iti povestesc:

Eram cu cea mai buna prietena a mea, Anne luni(31. 01. 2011). Ne intorseseram cu tati de la ea acasa de la Horezu spre Barbatesti(unde stau eu). Ma rog, ajungem acasa, ne dezbracam si stam in casa.La ora 22 fara ceva cred, ne-am dus la brutarie(p e la 22 se vace painea). Toate bune si frumoase pana cand plecam. Ajungem noi la in dreptul drumului pe unde trebuia sa o luam si vedem in fata un om cu lanterna venind de la bar.In prima faza nu m-am speriat asa tare dar apoi i-am vazut tigara in mana si i-am zis Annei sa fugim.Alergam noi pe drumu` ala pe care trebuia sa o luam si vedem ca omul ala era in spatele nostru.Cred ca am fugit cam jumatate de drum da` omul ala plecase de mult da` noua ne-a fost frica sa incetinim pana in momentul in care deja vedeam brutaria in fata noastra.Ne ducem, luam paine si ne intoarcem.(luam paine de fiecare data cand santem amandoua la mine acasa ca sa avem ce sa mancam la filmele de groaza pe care le vedem apoi).

A doua zi, marti, 01. 02. 2011, la 22:15 ne ducem din nou la brutarie.Trecem noi de pod si credem ca scapam de oameni si chestii.Chiar atunci a inceput sa bata candva din palme si parca se apropia de noi.Am luat-o la fuga de parca fuseseram programate sa fugim da` nu a venit nimeni dupa noi.Bine ca am fugit ca cine stie cine era ala care a batut din palme si nici nu stiu ce l-o fi apucat! Asa, sa continui...ne ducem noi luam painea si zice Anne:
-Nu ne mai intoarcem tot pe acolo.Hai sa o luam pe punte!(un alt drum mai aproape de brutarie care da in strada principala pe unde am eu casa. O luam noi pe acolo si ne ducem acasa.

A treia zi, miercuri, 02. 02. 2011, la 22 fara ceva cred ne ducem din nou la brutarie. Ii zic eu lu` Anne:
-Nu o mai iau eu tot pe drumul asta ca imi e prea frica.Hai sa o luam pe punte.
Zice Anne:
-Bine, ca si mie imi e frica!
O luam noi pe punte ne ducem la brutarie luam painea si o luam apoi tot pe punte.Cand sa iesim pe strada principala vad eu un om cu o lanterna. Ii spun eu lu` Anne:
-Vine un om, hai sa ne intoarcem!
Ya:
-Nu ma hai sa mergem!
Dar apoi, cand voia sa trecem pe langa el auzim noi un alt om care era cu asta cu lanterna si Anne e apoi de acord cu mine:
-Ma sunt 2.(zice Ana)
Si incepe ala cu lanterna sa vorbeasca cu celalalt om si ii zic eu lu` Anne:
-Ma aia sunt beti hai sa ne lipim de gard!(mentionez ca eu eram imbracata in negru si Anne in alb si nu ne-a venit ideea sa ne ghemuim ca asa pe mine nu ma vedeam ca eram toata toata in negru si pe Anne o confundau cu zapada ca abvea ceva alb pe ea.

Ne lipim noi de zid, stingem lanterna ca aveam si noi lanterna ca sa nu ne vada de aia am stinso, si omu` al trece prin fata acelui drum si cand credem noi ca am scapat omu` ala indreapta lanterna catre noi si noi credeam ca vine inspre noi.Aici urmeaza convorbirea intre omu` cu lanterna si pretenul lui da` nu am inteles prea bine asa ca spun doar ce am inteles:
-Ma uite ca sunt 2 fete acolo.(zice ala cu lanterna)
-Ceai ma ca nu e nimeni.(zice celalalt uitandu-se inspre noi)
-Uite ma acolo ca sunt 2 fete ce-mi spui tu mie?(ala cu lanterna)
Ma rog apoi nu am mai inteles ce au spus ca vorbeau intre ei si si-au continuat drumul(unde eram noi, pe acel drum, strada principala era in fata noastra si oamenii aia au luat-o la stanga.Am asteptat sa se indeparteze si apoi am luat-o la dreapta, spre casa mea, in fuga, Ma uit eu in spate si vad ca ala cu lanterna a indreptat lanterna catre noi si eu am crezut ca vine dupa noi da` am avut noroc si am ajuns acasa doar fff obosie!

Nu stiu de ce naiba in fiecare noapte ni s-a intamplat cate ceva. Mie mi se pare straniu.Si noi, marti seara vazuseram prima parte sdin filmul "Destinatia Finala" ca celelalte 2 le vazusem. Sper ca l-ati vazut si daca nu cautati pe site-ul www. divx online.biz filmele aste trei sa va dati seama. Oricul in prima parte era vorba de unu` Alex care are o viziune ca avionu` cu care urma sa plecve el si cu colegii lui in Franta va exploda si le-a spus si celorlalti si unii s-au dat jos din avion si la decolare, vad cum avionul explodeaza.Si apoi astia care s-au dat jos mor in feluri cumplite pentru ca au trisat in fata mortii.Citeste in continuare plsss:
Si ii zic eu lu` Anne:
-Ba daca se repeta povestea ca in filmu` de aseara? Daca pe drumul nostru obisnuit chiar ne astepta cineva si pentru ca nu am luat-o pe acolo destinul ne-a mai pregatit o surpriza din care am scapat cu bine?
Ma rog si ne-am dus acasa tefere, ma rog, doar obosite.

Sper ca ti-a plavcut si nu stiu cat de straniu ti se pare tie da` pe mine si pe Anne ne-a speriat raw de tot! BYE! BYE!

| Mapetzz a răspuns (pentru KagomeHigurashiLoveInuyasha):

Poi eram odata llaaa bunici si eu cu vara mea ma gandeam sa mergem in padure era 4 la pranz era vara foarte cald nu puteai sa stai si cum mergeam noi se auzeau zgomote si urlete foarte puternice am fugit de acolo si apoi am intrat intr-un cimitir unde era lipit de un magazin (magazinul era bun mergea ) Si asa si asa a trecut timpul se facuse 8 -9 noaptea era intuneric dar nu bezna vedeai asa cat de cat ceva apoi cand sa mergem acasa am dat tare cu piciorul in ceva si se auzea cum trozneste cand ma uit era o mana nu stiu dar era o mana mana plana de sange evident. Apoi am ajuns acasa m-am bagat in pat apoi am stins lumina se auzeau niste zgomote insuportabile de parca cineva urla de durere. Apoi bag mainile sub perna si dau peste aceiasi mana plana de sange aprind lumina ma uit nimic... Sau cand eram acasa si m-a strigat o voce urata am raspuns si a cazut dulapul peste piciorul meu straight face Cam atat Funda? Asa caa exista

| cribus a răspuns:

Da multe vrei sa povestesc precis vor rade multi de mine dupa ce a murit sotul meu aveam impresia ca e in casa cu mine, il vad si acum pe strada odata chiar am prins un barbat de mana dar... mi-a fost asa rusine!

| J7anine a răspuns:

Mi s-a intamplat ceva cel putin comic. eram in gara de nord asteptand o prietena. era vara, cald, mi se facuse pofta de inghetata, dar nu-mi luasem portofelul asa ca a trebuit sa inghit in sec. cand treceam prin fata la Mac a picat din cer o bancnota exact in fata mea. ma uit stanga, dreapta - nimeni. sa fi intrebat a cui era? oricum am mancat inghetata aia razand de una singura...

| galileo a răspuns:

Ceau. Nu mi s-a intamplat ceva straniu, dar nici nu cred ca mi se va intampla.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eram singura in casa cu sora mea mai mica. cand vroiam sa dau drumul in cada sa curga apa pentru a face bie sora mea a cerut apa. i-am dat sa bea iar cand m-am dus sa dau drumul era deja data in cad. va multumesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

... mi s-a intamplat de multe ori sa aud sunete diferite, ciudate... dar le gaseam intr-un final explicatia
... dar odata mi s-a intamplat sa vad o umbra de om... dar nimeni nu era in preajma...nici macar umbra mea nu era pentru ca era o umbra de barbat:-|

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da mie mi s-a intamplat de multe ori sa il visez pe tataial meu ce a murit acum 7 ani uneori il si aud sau il simt dar de ce mi se arata numai mie. Oare e bine cand visez asa ceva? Uneori ma scol speriata din aceste vise dar merg la biserica, dau de pomana, aprind lumanari si usor incep sa uit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, de cateva ori in urma cu 3-4 ani! O farfurie s-a deplasat pe masa, un cascat de femeie (iubitul meu credea ca sunt eu, insa eu dormeam in alta camera). Foarte multe vise care s-au adeverit la scurt timp (toate in maxim 3 zile)... La inceput eram speriata... cu timpul m-am obisnuit! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faza cu visele care se adeveresc mi s-a intamplat de multe ori, cand eram mica(7 ani aprox) am visat ca mananc niste paste si cand m-am trezit mama mi-a pus in farfurie exact pastele din vis. Si nu e singurul vis de atunci au mai fost si altele.
In fantome cred, in suflete care nu isi gasesc linistea sau mai au ceva de spus cuiva de pe pamant. Mi s-a intamplat dar nu ceva extraordinar de rau. Si cred ca orcui i s-a intamplat dar terbuie sa ai putere sa recunosti si sa acorzi atentie si lucrurilor micute. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie da o data cand am ajuns acasa de la scoala.totul a inceput ca am ajuns acasa si am deschis usa din spate si dupa aceia am inchiso si usa din fata era inchisa si am uitat sa o deschid.Cartea de romana am pus-o in mijlocul mesei. m-am dus sa ma schimb in haine de casa si am auzit trei pocnituri in bucatarie puc puc puc si cartea de romana era pe jos asta eu nu pot explica numai ca unde am locuiesc eu era un cimitir si langa mine este un cimitir distanta de 50 merti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da mi se intampla des sa aud zgomote prin casa pe care nu le pot explica cateodata vad ca niste umbre trecand prin fata mea iar intr-o seara ma uitam la tv la fenomene stranii si dintr-o data vad canalele schimbandu-se una dupa alta atunci am crezut ca m-am pus pe telecomanda si nu am obsevat dar telecomanda era langa mine nici decum nu apasam pe butoane.in acel moment am luat telecomanda si am vrut sa mut pe un canal dar telecomanda nu mai mergea atunci am scos televivoru din priza( am incecat sa il stig si de la butonul telizorului dar nu a mers).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi se arata in vis inainte daca moare cineva pe care cunosc. Sau daca urmeaza sa mi se intample ceva mie imi apare in vis...

Eu daca merg intr-un loc unde nu am fost niciodata am senzatia ca am mai fost acolo...sau daca ma lovesc parca m-as mai fi lovit tot in acelasi loc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Visele. unele pot devinii realitate altele nu.depinde cum interpretezi...tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu cum sa va explic. Un vis ciudat, eram intr-un parc cu o colega, acum imi este iubita, faza sta in felul urmator.Eram intr-un parca cu ea, am realizat dupa 5, 6 sec ca ea ma tinea de mana.Ciudat,ma gandeam "care e faza, e iubita mea?", din moment ce ma tinea de mana, am zis sa o sarut, am sarutat-o, iau dupa aceea avea o privire oarecum trista, incercam sa imi explic ce s-a intamplat... iar apoi "Trezirea, du-te la liceu", Ciudat, a 2-a zi i-am explicat iubitei mele visul avut cu o seara inainte, aceasta mi-a spus ca ma gandesc prea mult la ea. Faza este ca in ziua aceea, inainte noptii nu am vazut-o si nu m-am gandit absolut deloc. Dupa 2, 3 zile, eram impreuna, acum sunt fericit. Din cate stiu visele nu devin realitate, dar in contiinuare nu pot sa mi explic ce s-a intamplat. Poate ma ajutati voi. Cu respect, Janus

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand a murit bunicull meu o oja de a mamei s-a spart in vitrina

| andrei_2011 a răspuns:

Da ce ti s-a intamplat?