Da.
In cazul meu este vorba de vise.
Stiu n explicatii despre natura viselor, ca sunt produsul subconstientului..., cu toate acestea de multe ori cand visam ceva...se intampla ceva...bine sau rau, in functie de vis.
De exemplu, daca visam ceva urat, ploaie, furtuna, cu tunete si fulgere sau un caine bolnav pe care incercam sa-l hranesc..., aflam ca cineva din familia mea e bolnav, sau are o problema...etc.
Pe scurt, fara alte detalii, la mine este vorba de vise!
Repet, desi am in vedere natura lor, sunt multe vise avertisment, premonitorii, care nu au legatura cu temerile sau dorintele mele, le except pe acelea, a caror semnificatie o inteleg, referindu-ma strict la cele premonitorii, care imi arata in vis semne despre ce si cum are sa mi se intample in viitor, sau celor pe care ii cunosc.
De asemenea, in afara de vise, am o sensibilitate perceptiva, in sensul ca uneori simt asa ca ceva pluteste in aer... si cand ceva bine urmeaza a se intampla, din pacate mai ales cand ceva rau, urmeaza a se intampla.
Am asa o stare de neliniste, o agitatie, un tremur interior, si pana nu se intampla binele sau raul respectiv nu imi trece...
Nu stiu cum sa explic aceste stari, sincer, avand in vedere ca nu stiu dinainte ce si cum, ma agit si mai mult.
Din pacate simt doar iminenta unui eveniment, dar nu simt si ce va fi, bine sau rau, simt doar ca ceva se va intampla...si nelinistea este foarte mare.
Ma bucur cand evenimentul este fericit, si sunt devastata cand se intampla ceva rau...
Incerc sa ignor aceste stari, pentru ca ma nelinistesc foarte mult, mai ales ca, din pacate, aceste stari, pe care le am, au avertizat mai mult evenimente triste...
Alte fenomene, bizare nu am trait, cel putin nu inca, pana acum... Cand or fi s-or povesti!
Sper sa fie de bine!
deadeutzaaaaaaa întreabă:
mODIN întreabă: