| ateu123 a întrebat:

Vi s-a intamplat vreodata sa va uimeasca o persoana straina? pe mine da m-am dus sa-mi fac niste copii xerox acum 3 luni cand am vrut sa-i dau banii nu mi-a luat ,azi la fel dar azi am obligat-o , ma uimit mult

10 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Stateam pe o banca in autogara si s-a asezat un aurolac langa mine (om al strazii). Avea o carte din care se delecta. Stii cum se numea? "Arta Razboiului", de Sun Tzu. Candind putin problema, am realizat ca nu-i nimic iesit din comun, si ca m-am mirat degeaba. Si-n strada se duce o lupta, poate, cu mult mai bestiala decat cea purtata de noi, astia, de avem o resedinta la purtator. Nu trebuie' sa te mire nimic din ceea ce se intampla. Anumite chestii, te lasa masca la un prim contact, dar luandu-le la puricat, o sa descoperi aceleasi truisme.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| AndreeaRa a răspuns:

Poate te cunoaste de undeva...Sau aveti vreo legatura de care nu stii. Intreaba-ti parintii sau rudele.nu se stie niciodata.

| ateu123 explică (pentru AndreeaRa):

Imposibil nu are cum

| AndreeaRa a răspuns:

Cel mai simplu ar fi sa o intrebi si scapi de orice indoiala.

| VadTot a răspuns:

Poate te place?!laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am fost uitmita si in bine si in rau de catre straini, nu stiu daca in egala masura dar...anumite natii m-au uimit in rau foarte mult: englezi, francezi, americani etc. Exact cele mai dezvoltate.

| lascuiulian92 a răspuns:

Mai mult ca sigur era cineva care te cunostea :-|

ps: Invata sa scrii corect! Ai o gramada de greseli gramaticale :-| si daca imi permiti sa mai adaug ceva... E o intrebare extrem! dar extrem de stupida :-)
Credeam ca site-ul acesta este pentru cei care au cu adevarat o problema :-|