Buna! Da, chiar mi s-a intamplat!
Intr-o noapte, visul meu a inceput prin mine fiind cu un coleg de al meu de clasa(noi eram doar prieteni), asa si sa facea ca mergeam spre casa lui, unde eu m-am impiedicat de pragul inalt la intrare si am picat lata, dupa aia m-am cules de pe jos si tin minte ca eram ff ingrijorata in privinta unei note de la un test de la scoala, vorbeam cu el despre asta. Dupaia ne-am pus sa ascultam niste muzica si se auzea din casti un fel de muzica rock satanista, el a zis ca asta e preferata lui. Dupaia prietena mea cea mai buna nu stiu de unde a aparut si ne-am certat pentru. nu stiu ce fular care nu si-l gaseste. Dupaia tin minte ca am chemat un taxi, care-l conducea un mos care tot stranuta si am plecat acasa suparata. Am dat de mama care statea cu un porumbel pe canapea si manca sfecla(aici a fost cel mai ciudat) dupa aia m-am trezit.
Cand m-am trezit dimineata, primul lucru care l-am observat era un porumbel in fereastra. In fine, l-am ignorat si m-am grabit spre scoala.Primu lucru care l-am facut a fost sa ma impiedic, insa nu de prag ci de piciorul unui coleg, da totusi, ca si in vis. Dupaia la scoala fix colegul acela care l-am visat m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el, deci am ramas , dar m-am bagat cu el fiindca il placeam. Dupa asta m-am certat cu prietena mea cea mai buna, insa nu din cauza nu stiu carui fular, ci din cauza ca si ea il placea pe baiatul respectiv. Dupa asta am dat test surpriza la fizica si nu prea stiusem, eram ingrijorata, si tot ma gandeam speriata ca e aproape tot ca in vis. Dupa scoala, n-a venit mama dupa mine, a trebuit sa iau taxiul. Soferul imi zice: Ce vreme, nu-i de mirare ca am racit", si incepe sa stranute.
Dupaia cand ajung acasa, surpriza, am sfecla de mancare. Deci chiar nu mai stiam ce sa cred.
Dupaia dupa masa m-am dus spre casa noului meu prieten si cand am ajuns in dreptul ei s-a auzit brusc de la fereastra niste muzica rock-satanista.
Mi-am luat talpasita si am fugit la sanatoasa inapoi acasa, fiindca totul era prea creepy deja!
Am visat odată că mergam la toaletă... a doua zi a devenit realitate și după s-a întâmplat din nou și din nou și nu se mai termină
Sa fim seriosi, eu visez de 3 luni ca zbor, si aseara am visat ca ma casatoream cu fostul in blugi si un tricou cu green day nu cred ca mai e posibil.Totusi am visat ca o sa moara tatal unui prieten, a murit, am Visat ca mama o sa aiba alti 2 iubiti pe langa tata, a avut.Am visat ca o sa ascult muzica rock, si am ascultat.Si odata am visat cum va fi la sfarsitul lumii, deci asta sper sa nu se adevereasca
Eu am visat ca a venit prietenul meu pe nepusa masa, asa ca o surpriza, si ca eu am sarit repede din pat inainte sa intre in camera si mi-am bagat niste carti care erau pe covor in birou si mi-am pus parfumul intr-o cutie.
A doua zi fix asa s-a intamplat:eram cu pijamaua cu care m-am visat ca sunt, am bagat cartile in birou, toate lucrurile erau ca in vis, exact din acelasi unghi vazute ca si in vis!
Cateodata, unele lucruri pe care le visez se intampla si in viata reala.Tin minte ca odata am visat ca eram impreuna cu o colega de clasa pe un camp foarte intins si 2 baieti incercau sa ne violeze.Nu prea am luat in seama visul insa apoi, i-am zis mamei : "Mama, stii ce am visat aseara? Ca am fost..." si mama a continuat zicand "...violata.".
Am ramas foarte uimita cand mama mi-a zis ca a visat acelasi lucru, un vis identic din toate punctele de vedere.
Ciudat!
Da mi se intamplat. Visele acelea se numesc Deja-Vu adica ce visezi este posibil sa ti se implineasca. In momentul in care ti se implineste simti ca ai mai trait odata acel moment.
Eu am visat ca eram la tara la bunici si eram cu prietenii langa o fanta si spuneam bancuri si radeam. Peste 2 luni s-a intamplat si mi-am adus aminte, iar in momentul acela era foarte ciudata, adica am stat cam.30 minute sa imi dau seama de ce era asa.Eo situatie ciudata dar in acelasi timp si faina!
Foarte foarte des.cred ca eu sunt putin "paranormal".De exemplu aseara(de fapt nu dormeam) mi-au venit 6 numere in minte, iar acum o sa bag la loto aceste numere. Sper sa am noroc
Da mi s-a intamplat cand eram mai mic intr-o seara am visat ca stiu sa ma dau cu bicicleta foarte bine iar urmatoarea zi parintii mei miau adus o bicicleta sa ma da si din prima am putut sa ma dau forte bine
Oooo da.Mi-am dorit enorm sa urmez liceul militar.Era visul meu din clasa a 5-a.Am muncit mult.noaptea ma visam in uniforma de militar
Si acum iata-ma elev in clasa a 9 a la Colegiul Liceal Militar Stefan cel Mare.Tie ti s-a intamplat?
Da,daca chiar crezi atunci asa se va intampla,exact ca in vis,eu am visat si cand m-am trezit chiar mi s-a intamplat, abia seara la culcare mi-am amintit ca ceea ce am facut in acea zi, asa am si visat.ciudat,nu?
Da.Am visat intr-o seara ca o sa ma duc la bunica si o sa-mi moara pisica si chiar s-a intamplat asta.
Da mi s-a intamplat deci visam de exemplu ca treceam cu un prieten pe langa o statuie sau ceva obiect si dupa cateva zile mi sa inatmplat sa trec cu prietenul visat de mine pe langa statuie facand cew faceam in vis... m-am speriat dar acest fenomen se numeste Deja-Vu plz fundita si raspuns