| Inferno a întrebat:

Viata asa cum o stim se va sfarsi ,datorita unui virus extrem de periculos , un virus ce a infectat mare parte din populatie si face victime noi in fiecare zi. Acest virus este prostia si din pacate nu exista tratament singura solutie fiind eutanasierea.

Tu cum te pazesti de el?

Răspuns Câştigător
| harciog a răspuns:

Nu cunosc nici prostia nici inteligenta.Sint preocupat doar sa traiesc

8 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Exista virusi si virusi. Unii te termina, cu altii poti convietui. Prostia face parte din a doua categorie. Daca e sa te iei dupa cum zici, toti ar trebui sa fim exterminati, caci toti suntem infectati cu el. Chiar si tu; nu ai zis niciodata atunci cind ai facut ceva gresit: "Bai, ce prost am fost!"? Daca nu, da-mi voie sa ma inchin in fata inteligentei tale supreme.
Prostia (sau inteligenta) e doar un element din intreaga personalitate umana. Poti sa fi prost, redus mental, si totusi sa reusesti sa realizezi ceva in viata. Filmul "Forrest Gump" o arata cel mai bine. Pentru ca poti fi prost, dar sa ai o multitudine de alte calitati, datorita carora sa ii surclasezi pe multi altii, mai inteligenti ca tine. Si de aceea prostia e un virus cu care noi putem convietui. Da, ar fi ideal sa dispara, dar, fara ea, cum ar mai iesi in evidenta cei inteligenti?
Cunosc oameni "prosti", dar care mi-au dat lectii de viata, care m-au ajutat sa inteleg ca prostia sau inteligenta e doar una din defectele sau calitatile unei persoane. In rest, exista multe altele care, dincolo de prostie, pot face ca o persoana sa fie extrem de agreabila. Si nu cred ca ai vrea sa ai de-a face cu un tip extrem de inteligent, dar care sa te invirta pe degete facind datorita inteligentei sale tot ce vrea cu tine, obtinind tot ce doreste de la tine, fara sa ii pese de ce zici sau simti tu.
Eu nu ma pazesc de el. Sunt si eu infectat de el. Din nefericire. Asa cum in unele cazuri poti lucra pe un calculator virusat, mai greu, dar poti lucra, asa fac si eu, uneori "procesorul" mi se misca mai greu, alteori sistemul da erori, dar merg inainte, privind la ce am de facut. La urma urmei, prostia sau inteligenta tine de o "unealta" de care ma folosesc, creierul, si ar fi gresti sa ma axez pe el, trebuie sa ma axez pe ce am de facut. Ca mai gresesc uneori, asta e altceva. Apar erori la calculatoare, care se misca mult mai rapid ca noi, si totusi, le folosim, la fel fac si eu. Scopul conteaza, nu unealta. Poti avea o unealta buna, daca nu iti atingi scopul, e degeaba.

| mgtow a răspuns:

Izolandu-ma de parazitii care si-au facut veacul in multe vieti omenesti si mai ales imi fac viata mai lunga deoarece nu beau, nu fumez si ma alimentez corespunzator normelor pentru o digestie echilibrata.

| nutepriveste21 a răspuns:

Uitandu-ma pe intrebarile tale si chiar numarul lor, inclin sa-ti dau dreptate asupra teoriei ce o sustii. Dar nu inteleg de ce repeti intrebarile? Sau si asta are legatura cu prostia?

| Filip23 a răspuns:

Observatie falsa. Prostia exista dintodeauna si nu a distrus lumea. Se pare ca tehnologiile, lacomia si orgoliile sunt cele care o vor distruge. (Primul razboi mondial a izbucnit din orgoliile unor monarhi)

| EstiFericitaSauTrista a răspuns:

Eu cred ca ai vazut prea mult,
Resident Evil!
laughing
Buna treaba, toti o sa ne tranformam in zombie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Încerc să învăţ din greşelile altora!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt cel cu seringa.nu mai posta.esti victima sigura.

| love999 a răspuns:

Inveti...si bune manierebig grin