Viata este doar un vis continuu pentru majoritatea locuitorilor acestei planete care se trezesc pe patul de moarte ca viata a trecut pe langa ei fara sa fi descoperit esenta vietii si fara sa fi raspuns la intrebarea fundamentala:"Ce este viata?".
Sunt constient ca unii sunt superstitiosi si au imaginatia "prea" bogata, speculand sau aberand pe langa...
Viata poate fi descrisa ca un vis tinand cont ca adevarata natura a ta este divina, o stare de pura existenta dincolo de orice incarnare fizica ori non-fizica;
accidentele sunt evenimente create de Tine ca un impuls, cum ai spus si tu sa te trezeasca, in genul alegi partea usoara unde nu-i nevoie de accident ori partea "grea"; batranetea este o metoda prin care poti termina experienta de aici, insa e o metoda invechita si aiurea sa iti deteriorez corpul treptat pana in momentul in care nu mai poate functiona, asta ar fi o descriere corecta a batranetii;
sunt constient sa stiu ca doar viata exista, moartea e o simpla tranzitie
Iata un subiect interesant, chiar matur, dar...cu deficiente de claritate a intrebarii. Astept sa revii, fara sa te superi.
Nu trebuia sa imi dai funda ca nu de asta am raspuns la intrebarea ta interesanta.