| Victoria a întrebat:

Viata e dreapta?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Viata nu e dreapta. De cele mai multe ori chiar daca primesti ce meriti de drept lupti si faci multe sacrifcii pe cand unii primesc acelasi lucru fara nicio greutate.

53 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nu...nu este din pacate sad

| dragosh a răspuns:

Neahh...nici pe departe

| NomberOne a răspuns:

Viata nu e dreapta, toti suntem egali. o poti lua ca pe o lege.

| anda1313 a răspuns:

Nu, si nici nu va fi.

| Andromedda a răspuns:

Nu...Mai ales cu cei care merita. Pentru ca Dumnezeu ii supune la mai multe incercari pentru a vedea daca ii raman fideli.

| Shane_1763 a răspuns:

E dreapta viata, doar ca noi, uneori "dam" si alteori "primim". Orice eroare ajungem sa o platim la un moment dat a vietii noastre, printr-un fel sau altul. Poate n-ar mai trebui s-o luam pe cai "nedrepte".

| airelav a răspuns:

Este cum ti'o croiesti happy. viata ti'o scrii cu mana ta happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde pe cine intrebi... dupa parera mea nu prea e dar trebuie sa ne descrcam si sa trecem peste toate greutatile daca ne-am oprii de fiecaredata nu am mai prosera din nici un punct de vedere

| JayMichael a răspuns:

Da, viata e dreapta de cele mai multe ori cu noi. Nu ar trebui sa dam vina pe viata pentru esecurile pe care tot noi, constient sau inconstient, ni le provocam.Ar trebui sa intelegem ca orice greutate pe care o intalnim si orice esec au rolul de a ne intari pentru ce va urma. Viata e cel mai frumos dar pe care il putem primi si merita traita la maxim, dreapta sau mai putin.

| roxanac a răspuns:

Viata e atat de nedreapta incat uneori te gandesti la cela mai oribile posibilitati de a scapa de ea. Intervine de cele mai multe ori intrebarea "De ce?". De ce pentru unii ba, pentru altii da, de ce atunci cand te stradui cel mai tare sa fie bine, rasplata ti-e exact pe invers? Si te intrebi uneori daca mai are rost. Oare mai are rost? Pentru ce? Pentru chin? Pentru ca numai asa, zic unii, simti ca traiesti, chinuindu-te?

| Ianna33 a răspuns:

Daca ni se pare cumva ca viata e nedreapta, e vina noastra. De ce dam vina pe... un dar de fapt pe care fiecare il primeste asa cum vrea? Avem lectii de invatat si indatorirea de a trai frumos. Prin "frumos" fiecare intelege ce vrea.

| PlAC a răspuns:

E cum ti-o faci tu.

| luvieere a răspuns:

Nu. E stângă.

| Alice_6278 a răspuns:

In unele kazuri viata e dreapta dar deseori este nedreapta. dar oricum kit traim trebuie sa luptam pentru ca a lupta inseamna a fi om...

| cristi202 a răspuns:

Nu, nu e dreapta... Dar unele lucruri le-am putea indrepta noi foarte bine, insa cel mai adesea, nu ne convine asta, si atunci nici nu facem nimic pentru a mai indrepta din lucruri

| shpike a răspuns:

Nu stii ca viata nu are rost. Dar e frumos sa ii dai un rost vietii happy

| Ѵαмριяɛ a răspuns:

Nu este cu uni cu alti cam da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu unii da, cu unii nu.

| Blonda:X a răspuns:

Iubita, in legatura cu stiintele sociale, big grin la ce dai teza? Ce materii aprofundezi?:*mersi:*

| Mirunad1 a răspuns:

Categoric nu este! Oamenii care merita ceva deoarece au muncit nu primesc nimic! Si mie mi s-a intamplat acest lucru. E nedrept!

| medgirl a răspuns:

Eu cred ca mai mult nu, decit da...sau poate uneori este, uneori nu.

| Alexandru_8107 a răspuns:

Pot spune, ca e sinusoidala pentru toti.Cu totii trecem prin necazuri, bucurii, suferinte etc. chiar daca meritam sau nu.

Întrebări similare