| Esperança a întrebat:

"Viata este alcatuita din urcusuri si coborasuri"
Cand intampini o piedica/cazatura in viata, ce te motiveaza sa te ridici si sa mergi mai departe?

Răspuns Câştigător
| Paulutza a răspuns:

Este legea firii noastre. Vointa,ambitia, ne motiveaza.cel puternic v-a trimfa, iar cel slab v-a ramane mic.Si noi vrem sa trimfam sa trecem peste necazuri.Si sa acceptam lucrurile pe care nu le putem schimba, si intelepciunea de a le deosebi unele de altele.Viata este plina de necazuri.de tristete si durere, insa dragostea este izvorul ce ne da mereu putere.cred ca te-am ajutat

15 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Faptul c-o sa ma impiedic iar. A inceput sa-mi priasca gustul de pamant.

| harciog a răspuns:

Chiar nu stiu.Eu nu doar m-am impiedicat.Am cazut cu spatele pe un colt de sleb de la o inaltime de 2, 5 m.M-am trezit la pamint cu fata-n sus, nu mai puteam respira decit cite 10-20 g de aer,mi se intetosa privirea si am zis;-Gata,by,by cred ca o tai de p-aici si ma uitam sa vad coltul dupa care trebuia sa m-ascund de lumea asta,dar,ma crezi sau nu,parca o alta forta m-a ridicat si m-am prins cu mina de o fieratanie si, incet, incet m-am ridicat chiar daca a durat ceva timp.Nu stiu de ce, nu stiu nici ce m-a ridicat dar cert este ca am mers strimb vreo 2 luni fara sa pot ride, fara sa pot tusi, fara sa pot respira la maxim.

| carpediem a răspuns:

Instinctul de supravieture si perpetuare a speciei care este dictat de adn. Desi recunosc ca am obosit sa ma tot ridic, insa tot instinctul ma impinge, de data asta instinctul patern.

| Chris a răspuns:

Pana la urma nu conteaza cate urcusuri si coborasuri intampinam, daca cu fiecare pas parcurs suntem mai aproape de ceea ce ne dorim. Daca nu am cadea uneori, am uita cat de greu e sa ne ridicam si nu ne-am da seama ca, in realitate, nimic nu e gratis.

| mgtow a răspuns:

Ma gandesc ca nu mai e mult si voi ajunge sa-mi exersez meseria dorita, de mic eram in bratele unchiului meu conducand tractorul, apoi la 19 ani am obtinut permisul pentru masina B, am parcurs km intregi prin strainatate; cu dubita, masina, jeep si peste cateva luni imi voi scoate categoriile pentru camion, tir si autobuz apoi voi ajunge sofer profesionist cea mai buna meserie pe timpurile astea si in viitor.

| shadovv a răspuns:

Ratiunea si credinta.

| Woodenpints91 a răspuns:

Nu am nevoie de ceva anume să mă motiveze.

http://i.imgur.com/19OiV.jpg (dacă apare semnul ăsta sub ceva scris de mine, înseamnă că sunt beat, ameţit sau mahmur)

| Luori a răspuns:

Cand esti jos, nu ai unde sa te duci decat in sus!

| anutza a răspuns:

Vointa si ambitia

| alecx4music a răspuns:

Ma motiveaza numai faptul ca rezolv acea problema...
Cu cat este mai grea cu atat ma face mai puternic. Bafta!

| cotcodac4 a răspuns:

Pe mine unul ma ridica faptul ca vine una si mai grea.eu unul cum fac ceva, fac rau si sunt si ginionist. si eu cand sunt in starea in care esti tu acum, crede-ma ca cei din familie sar ca arsi

| Powerrrrrr a răspuns:

Cum zicea si carpediem cred ca e ceva legat si de instinct, dar in general lucrul care ma face sa ma ridic e mandria. Ar mai fi si gandul la cei dragi, gandul la lucruri bune ce pot urma, educatia ( pentru ca am fost educat de mic sa nu renunt ), incapatanarea si dezvoltarea personala. Pana la urma sa cazi nu e asa de rau pentru ca ai bucuria de a te ridica, e ca un fel de provocare happy

| klhkhjjhkhklhkjhkjh a răspuns:

Poate ca este si legea firii, te ambitionezi, nu vrei sa te resemnezi cu acest gand de a pierde happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma ambitioneaza riscul de a ajunge in tabara ratatilor.

| harciog a răspuns (pentru anonim_4396):

Te ambitionezi degeaba.Sint prea rapid s-o iei in fata mea/

Întrebări similare