Sti,tu vezi viata ca o calatorie in viteza, Eu o vad ca un joc pe care trebuie sa il joci constient ca vei pierde. Uite parerea mea e ca indiferent "cat ai avea la ora " nu poti sa intreci viata, si o sa te doboare intotdeauna, iar la sfarsit cand vei incetini, ea te va lasa in urma iar la sfarsit tu vei cadea secatuit de orice farama de energie pentru ca tot te-ai straduit sa o invingi intr-o competitie in care erai constient ca o sa pierzi.Acestea fiind spuse nu e musai sa incerci sa intreci viata, sa fi "cot la cot " cu ea e la fel de bine. Viata nu trebuie invinsa pentru ca nu avem nici o sansa, nici tu nici eu, NIMENI, Viata trebuie traita
Depinde de importanța pe care o acord destinațiilor. Uneori să știi că se întâmplă chiar să opresc.
Io n-am mai avut bani de bilet pentru calatoaria asta ca s-o parcurg pe toata, cobor la prima!
Viata este o calatorie in viteza...sunt multe lucruri pe care nu le vei cunoaste dar totusi Dumnezeu te-a condus pana aici!
Viata este doar o holograma a cea ce ai vrea sa devi si nu esti nicidecum o calatorie
O eau lent cai destula vreme nu ma grabesc am viata inainte vreau sa ma bucur de ea
Am o viteza asa mare incat daca as scrie un nr. mi-ar trebui un infinit de pagini.
duhhhhhhhh întreabă: